Hyosung Gt 650 R hakkında

GT650'nin motoru o kadar kaliteli değil. O paralaları emin değilim ama sıfır ayarında olmadığı sürece ben vermem. Kim şuanda Türkiyede o temizlikte bulman imkansıza yakın birşey. Motor çok torklu çok güçlü ama o blok o gücü kaldırmıyor. 5-6 sene önce naked olanından Benim kuzende vardı. Motor kendi kendini parçaladı resmen.

MT-07 seni daha mutlu edecektir. Ama malesef fiyatlar çok arttı. Geçen sene bu zamanlar MT-07, 17 liradan sahibindende dolaşıyordu.

GT650'nin motoru o kadar kaliteli değil. O paralaları emin değilim ama sıfır ayarında olmadığı sürece ben vermem. Kim şuanda Türkiyede o temizlikte bulman imkansıza yakın birşey. Motor çok torklu çok güçlü ama o blok o gücü kaldırmıyor. 5-6 sene önce naked olanından Benim kuzende vardı. Motor kendi kendini parçaladı resmen.

MT-07 seni daha mutlu edecektir. Ama malesef fiyatlar çok arttı. Geçen sene bu zamanlar MT-07, 17 liradan sahibindende dolaşıyordu.

2016 aralikta 18 20 arasinda dolasyordu benim parada haziran gibi elime gecicek bos kaldikca motor bakiyorum kafam allak bullak oldu :) xj6 lar var 18 20 ye yada dediginiz gibi 500r bakmaliyim 2 ay icinde fiyatlar ne gostercek bakalim

el anahtar tutuyor hatta serviste dahi calistim fakat elimde parca olmadiktan sonra faydasi yok 1 ay parza bekleyemem malesef

Gt 650 Çok güzel F/P makinasıdır. Bu mühendislikte bir makina japon olsaydı şimdiki fiyatının 3 katından aşşağı alamazdın. Aslında tersinden avantaj dedikleri bir makinadır. Elin anahtar tutuyorsa makinanı kendin bakımını yapar tamir edersen paraça sorunu yaşamasssın şimdiki distribütör parça getirmeye başladı zaten . O olmadı en geç 15 günde koreden geliyor zaten. Sana tavsiye edeceğim orjinal bir makina var aslında Eskişehirde tabi daha satılmadıysa. İzmirdeki sahibinden beri takip ediyorum. İstersen sana özelden telf yazarım ararsın.

Hocam bazı adam paraya dayanamaz. 20 bini cebine koy. Git motora bakmaya. Elini tut parayı ver say abi de belkide sıcak paraya dayanamayıp verecek denemek lazım diye dusunuyorum ölücü olmak da denebilir buna :queen: Biraz zor ama denemekten de zarar gelmez diye düşünüyorum. Al-sat yapan kişiler paraya dayanamaz genelde ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar