Hyosung GT 650 Bilgi!

Motosikleti
Su Motoru
Hyosung GT 650

GT650.jpg

Arkadaşlar dün Antalya/Bulgarlar Motor a gittim Er-5 denemek ve son kararım olan Er-5 i iyice analiz etmek için ama ne yazık ki artık üretilmediğini ve onun yerine Er-6 nın üretildiğini öğrendim.

Fakat Er-6 da 11 ila 14.000 YTL arası değişen rakkamlara sahip olduğu için pek alma taraftarı olamadım. Galaeride daha öncede görmüş olduğum yukarıda resmini koyduğum alete baktım 78 HP ve 650 cc, ön arka disk fren, su soğutmalı falan. Şu an için Antalyada Kawasaki servisi bakıyormuş bu motorlara Kore malı ve uzun süredir süregelen iyi bir marka, yakında Antalyada serviside açılacakmış. Fiyatı plaka dahil 9.350 YTL normalde 10.350 dedi indirimle falan bu fiyata geldi.

Nisan, Mayıs, Haziran gibi almayı planlıyorum ne dersiniz? Nasıl alettir daha önce deneyenler var mıı aranızda?

2005 model 2.el modelleri çok ucuz denilebilir. Yukarıdaki resimdeki motor sahibinden.com da 6200 ytl fiyat istemişler. 2. el 250 cc bulabilirsek hiç düşünmeden alacağım. Çünkü fazer 250 bu sene gelmiyormuş Türkiyeye.

motoring.co.za da bilgi bulabilirsiniz ancak bildiğim kadarıyla türkiyedeki distribütörlüğü berbatmış..

hyosung türkiyede senelerdir var,ilk metro motor getirdi.motorlar gercekten kaliteli bi honda bi yamahaya yakın.hondayı nasıl kullanıyosan senelerce bunuda kullanırsın fiyatıda cok makul ama türkiye piyasasında daha oturmamış bi marka bu nedemk,ikinci eli satarken zorlanırsın+parça durumunu ve fiyatını araştır(sanırım var ve fiyatı uygun) yani sana söyle söyliyim satmaya kalkarsan 6 ay sonra cok zarar edersin ama kullanacaksan 3-4 sene sorun deil zarar.yani özetle güzel motor bu fiyata çok ii ama sen yine son kararı kendin ver:cat:

Ben bu zarar meselesine çok katılmıyorum.

Şöyle anlatayım, kişi niye ikinci el alır ? Bütçesi yeterli olmadığı zaman !

Eee bu durumda bir yıl kullanılmış bir Hyosung mesela 2000 YTL değer kaybetse, yüksek fiyatlı olan da aynı değeri kaybetse, arada yine başlangıçtaki fark baki...

Burada önemli olan malın kalitesi. Bu durumda kaliteli bir araç, emsallerinden de uygun fiyatta ise, ikinci el arayanlar için iyi bir seçenek olacaktır. Nitekim bu sitede de Hyosung ikinci el ile ilgilenen birçok üye var..

Motosikleti
Su Motoru
Valla bundan sonra 3-5 sene motor almam zaten onun için satma problemi olmayacak. Benim için önemli olan performans, parça fiyatları, sağlamlık gibi faktörler ...

Motosikleti
Su Motoru
2. el almayı düşünmüyorum "0" alırım alırsam ama yinede sağol bir bakayım ...

Motosikleti
Su Motoru
Abi baktımda bana gelmez deposunda ezik olan, üstünde çizik olan alet. Aynı zamanda ben YBR yi 2500 YTL ye saydıracağım "0" alırken arkadaşta benim YBR yi içe alacaksa tamam 4000 YTL vereyim üstüne anlaşalım ;) ...

Süper Moderatör (BBRR)
nolacak olm bi ezik depoyu kökten deiştirsen 100-150 tutar ama takas yapmaz motor alacakmış öle yazmış ....
banada komisyon verecek ....:p

O motor sahibinden.com da farklı motorsiklet.net te farklı fiyatlı aradaki fark demekki sana geliyormuş abi. :) Metal o motoru alırsa ve yazın marmarise geldiğimizde sen bişey ısmarladığında Metale teşekür ederiz. Anlamaz o :)

DOSTUM ben 250lik aldım ;inan sanada Hyosungu tavsiye ederim.Reklam giderleri daha fazla diye bilinen markalara boşa para verme derim.Teknoloji ve kalitenin fazlası var eksiği yok.

çok yaşa... hyusong hyusong hyusong... :) hatunda fena değilmiş hani... benimkine henuz bi duvar kagıdı olacak şekilde bi hatun binmedi... :p

bu hyosungu baya bir arastırmasını yaptım. global motor diye firma getirtiyormus vede ilgi alakası cok iyiymis (daha önce baska bir firma getirtiyormus ve müsteri anlayıslar pek iyi degilmis) daha motordan sikayetci olanıda görmedim. bende su 250 cclik racing modelini inceliyorum.kaliteli motor diyor herkes.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir race tipi alette v tipi motor olur mu?neden hiç bir kawasakide yamahada suzukide böyle saçmalık yok akıllı olun arkadaşlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nokia kardeşim. güzel insan, üfürükten tayyare yorumlarda bulunmadan önce biraz oku araştır. Ondan sonra v2 motorlu race olur mu olmaz mı yazarsın buraya. başka bir başlığa yaptığın marka karalama çabalarına verdiğim cevabı buraya kopyalıyorum.

git bir ducatiye bak bakalım içlerindeki motor v2. Ayrıca Hondanında (rc51) Yamaha tzr 250 de de v2 motor bulunmakta

Buelli saymıyorum bile !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar