Hyosung gt 250r ...

Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Hyosung gt250r bu hafta içinde alıyorum nasipse.Fakat aklımda hala sorular var (cbr 250 ile çelişkiliyim). bana genel olarak motorun (gt250r) genel özelliklerinden ve memnun olup olmadığınız yönleri nelerdir beni bir aydınlatırsanız çok sevindirirsiniz.Tabi Hondanın kalitesi işçiliği Hyosung'a göre çok daha iyi fakat 250 lik katogorilerde Hyosung'un en makul fiyatta ve gidiş yol tutuşu iyi olduüunu düşünüyorum okuduklarıma göre.Birde son olarak buraya sorayım dedim.Saygılar

:bestmt:

esc

Hyo kullanıcısı olarak şunu garanti ederim cbr'nin yol tutuşu çok daha iyidir. Ayrıca üşenmeyip siteyi biraz tarasan senin sorunun fotokopisi olan yüzlerce sayfa bulabilirsin. Bu soru kabak tadı verdi artık. Şimdiden hayırlı olsun

123890123890123789543... KERE AÇILMIŞ KONUYU AÇTINIZ, TEBRİKLER.
madalya-avcisi-taekvandocu-odule-doymuyor_b.jpg

zaten arkadaslar dıyeceklerını demısler bu soruyla alakalı o kadar cok konu varkı ... bıraz arastırma ıle super fıkırler edınebılırsın.

Arama bölümüne yazsan 1000 tane konu bulursun bu kadar üşengeç olma!

Genede cevap vereyim. Hyo daha çok titrer, frenleri daha kötü, tekerler rezil, 600cc görünümü avantaj, torku ve top hızı daha fazla, parça kalitesi olarak da daha kötü, cbr dan daha çok yakıt tüketir, şehir içinde sürüşü daha zor ve rahatsızdır.

Genede cevap vereyim. Hyo daha çok titrer, frenleri daha kötü, tekerler rezil, 600cc görünümü avantaj, torku ve top hızı daha fazla, parça kalitesi olarak da daha kötü, cbr dan daha çok yakıt tüketir, şehir içinde sürüşü daha zor ve rahatsızdır.
Oncelikle iyi gunler.2011 hyosung kullanicisiyim fakat arkadasi titresim konusunda yanlis bilgilendirmeyelim.Hyosung v motor oldugu icim 4 ve 6 bin devirleri arasinda ufak bir titreme yapar fakat cbr tek silindir oldugu icin hyodan daha fazla titresime sahiptir.test ettim ve gördum.iyi forumlar herkese

Bende bu bilgilendirmeyi beğenmedim açıkcası. Yanıltıcı şeyler yazmışsınız...

:) anca bu kadar kötülenebilir bi motor zamanında bende kullandım hyosung hiç de böyle değildi :) Cbr de kullandım bildiğin bisiklet frenleri kötü diyorsunuz hiç bindiniz mi hyo ya :) fabrika çıkışı kaliteli lastik takan bi adet motor söyler misiniz ? Görende Cbr ile 250 ile viraj alıyor sanır abartmayalım bu kadar açıkcası ben 250 cc kıyaslasam honda yi dahil bile etmem kawa hyo der geçerim

13.200 tl nedir Allah aşkına.
Herşeyi geçtim
Şahsen bu parayı verip bisikletçilerden bozma tamircilerle asla muhattab bile olmak istemem.

Tercihimi hondadan yana kullandım ve çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar