Hyosung GT 250R ve S&T Kanuni GT 250R arasındaki farklar

Discordian
Tablo doğru.Servislere sorabilirsin.Firma Globalin sattıkları hakkında açıklama yapamazki onlar Globali bağlar.Kendi sattıklarında da özellikler bu.Globalin sattıkları ile arada versiyon farkları var.defalarca motorlarda güncelleme olmuş?aradaki bu fark normal yani.

tamamda ben karşılaştırmalı tablo versinler demiyorum sitelerinde iki siteden baktığında iki motorda aynı gözüküyor madem gösterge değişti çek iki tane adam gibi foto koy foto bölümüne bakan insan farkeder zaten eğer bilinçli kullanıcıysa yazsa ya siteye özelliklere devre kesici var diye 11.000 max devir bakan insan netten diycek aynı motor değil globalinki ile tablo yapsın kötülesin diyen yok ama sattığı malıda adam gibi tanıtsın bu iş servislerin verdiği bir kağıtla olmaz

Discordian
servislerin kağıt verdiği yok,o tabloyu ben yaptım.aradaki farklar sadece.

St kanuni enjeksiyonlu ve 30 hp diye biliyorum başka bir değişiklik yok
varsa yeni gösterge panelinin resmi koyunda görelim arkadaşlar bende merak ettim

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum şubata kadar hysoung gt 250 r alıcam inşallah enjeksiyonlu model tabiki daha iyidir az yakar bende alırken ona dikkat edicem hysoungun 2009 modelleri enjeksiyonlu diyolar bakalım.. göstergelerde arkadasın gösterdigi dogru ama 2010 modellerin göstergeler biraz degişik fena olmamış ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar