hyosung gt 250

345

HFC de sixer adlı arkadasımızın GT 250 deki hata kütüphanesi ile ilgili bir yazı!

Problem ve Problem yaratabilecek olasalıklar listesi
Anahtarı zorlarsanız kırılabilir
Redline ile kullanırsanız 5 yada 6000 km civarı krank kırabilir
Arka sele kapağı 2007'den eski modellerde açılamıyabiliyor
Ön konsol düşük devirlerde vızıldıyor vidasını sıkmanız gerekiyor
Sağ ve sola yatmalarda gidonlar ve fren debriyaj manetleri %90 kırılıyor
Ayaklık zor açılıyor alışmak gerekiyor ilk yatırmada kırılıyor
Benzin göstergesi son 3 dişe geldiğinde yanıltabiliyor.
1 depo ile en fazla yüksek devirde 300 km gidebilirsiniz
Lastikleri çok başarısız olabildiğince erken değiştirmek gerekiyor
Yüksek süratlerde virajlarda aşırı yatmaya kalktığınızda lastiklerden dolayı düşersiniz.
Far sistemi aydınlatma upgrade edilmeli görüş açısı çok yetersiz
Her ne koşulda olursa olsun 4 dakika rolantide motoru çalıştırıp ısıtmadan hareket haline geçmemeniz gerekiyor.

Ben şahsen katılıyorum GT 250 R kullanıcısı olarak servisler ve global hakkında sorusu olan bana özel p.m atabilir buraya yazarsam topik kitlenir global hakkında bomba gibi haberim var yedek parça sorunu ile ilgili :cat:

-Hangi anahtarı zorlayınca kırılmaz?
-Zorlanan her motordan sorun çıkabilir hyosung kawasaki fark etmez 250cc den 500cc performansı bekleyen herkesin başına gelir...
-Doğrudur yeni modellerde telin çıkmaması için bi parça koymuşlar:cat:
-Doğrudur vida mida nafile kesemedim vızıltıyı.:pr:
-Hiç düşürmedim bilmiyorum ama düşünce kırılmasıda normaldir heralde bu sorun olmaması lazım.
-Daha hiç zorlanmadım ayaklığı açmak için
-Benzin göstergesi sapıtıyor:farao:
-300 km Daha ne olacak bide yüksek devirde bu sorun değildir...
-Lastik ve far acil olarak ele alınması gereken konular...
-Çalıştırıp 10 sn sonra yola koyuluyorum bu 4 dk şart değildir önemli olan motor soğukken yüksek devir yapmamaktır.Bu hyosungda değil her motorda yapılması gereken bişeydir uzun yıllar sorunsuz binebilmek açısından...

Arkadaşım hyosung un en büyük derdi sahiplerinin ve etrafın bu motoru honda yamaha gibi kendini kanıtlamış çok kaliteli markalarla kıyaslayıp artı görüntüden ileri geliyor sanırım motorundan aşırı performans beklemeleridir.Sonuçta sınıfında ucuz olarak geçen bi motordur artı ve eksilerini sayarsak artıları eksilerini yok eder elindede birsürü artı kalır bence al derim temiz bulabilirsen 2. el al zararın az olsun hem acemiliğini atmış olursun.Ben memnunum motordan çoğu kişide memnun bunu takip edebilirsin öyle %50 %50 değil yani.Seçimin ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle:cat:

Globalin yedek parça bomba haberinin açıklamasını dörtgözle bekliyorum..

hyosung un stabil hızı 120-140 arası.. (redline da 170 basiyor(muş))
yarın seni bu hız kesmez ise sattıgın zaman edeceğin zarar düşündürüyor beni.
Bana bu hız yeter diyorsan 250 lik alabilirsin.
Ama %50 si memnun %50 si sorun yaşıyor olasılıgını dusununce,
Sıfır hyosung yerine
ikinci el Honda CBF250 daha mantıklı geliyor (şahsi fikrim)

Japon heryerde japondur derim.
Şimdi diyebilirsiniz kullandın da mı biliyorsun..
Ama 2 yıldır forumlarda takip ettiğimce (mt olsun hfc olsun)
Yaşanılan olası problemler üst topicde belirtilmiş zaten

Bende GT250R var 175 km/h a kadar red line'a girmiyor.

Ayrıca 2 el CBF250'ye para verene kadar, üzerine biraz daha ekleyeceğin para ile 1 yaşında hatta sıfır km'de CBF250' den daha teknolojik bir makina yani GT250 alınır... :cat:

bana sorarsan Cbf 250 alma hem parçası pahalı hızlıda gitmiyor 120km/s ancak.Hyosong desen fena değil 250cc fakat oda belli bir süreden sonra seni kesmicek.CBF 500 alabilirsen seni uzun soluklu rahat ettirecektir.Olmazdı hysong alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar