Hyosung GT 250 Racing Önerirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar 250 lik Racing almayı düşünüyorum, Kawasaki'lere baktım ama fiyat olarak biraz zorlanacağım için Hyosung GT 250 liklere yöneldim, bu makineden kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir, motor hakkındaki yorumlarınız ve önerileriniz benim için önemli.

Ben 2007 yılında sıfır gt250r aldım bir sene kullandım. Şimdide 2008 model gt250 comet kullanıyorum Bence bu motor verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. Nasip olursa bundan sonraki motorum gt650 comet olacak. Harkeze iyi günler, kazasız sürüşler...

Ben 2007 yılında sıfır gt250r aldım bir sene kullandım. Şimdide 2008 model gt250 comet kullanıyorum Bence bu motor verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. Nasip olursa bundan sonraki motorum gt650 comet olacak. Harkeze iyi günler, kazasız sürüşler...

kardeş hiç kaçırma derim hemen git 250 comet al zaten bunda sürmeyi öğrendiğinde ister istemez büyüğünü isteyecen bu arada jönysf kardeşim bende 650 comet var ben hayatım boyunca böyle dayanıklı makina görmedim kesinlikle tavsiye ederim

mrb kardeş bende hyosung gt 250 r var 2006 model tek kelimeyle süper herşeyiyle insanı tatmin ediyor

valla bu konu hakkında açılan topicleri yorumları ard arda eklesek istanbulun 3 . köprüsü ve yolları bile yapılır:)

motor parasına göre 10 numra kullanana göre sorunsuz...al bin ...

Dostum,
Bende 200 Kanuni Racer vardı. Memnundum. Param kadar makine aradım. Racing olsun, şık dursun , vs... Aldım 2009 model 2.el bir GT250R. Gazlayıp duruyorum vallla. Allaha şükür memnunum. Altımdaki makineyi tanıyıp biliyorum. 250 Lİ LİK makine için görüntü ve hız olarak çok yeterli ve hakkını veriyor. Tavsiye ederim sonuna kadar. Şimdiden hayırlı olsun.
Selamlar

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, birazdaha bilgi verebilirseniz sevinirim , bu makine hakkında krank kırma olayı çok konuşuluyor diye görüyorum hatta bizim forumda .çokca konusu geçmiş, bu konuda ne söyleyebilirsiniz ayrıca yakıt durumu nedir depo kaç litre ile doluyor ve dolu depo ile kaç km yapabiliyorsunuz, yedek parca ve servisleri konusunda neler söyleyebilirsiniz (olumlu veya olumsuz), bu konularda da beni aydınlatabilirseniz inanın çok sevinirim ilgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar