Hyosung Gt 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:silent: :silent: herkeze slm
Motor ehliyeti aldık tan sonra direkt olarak hyosung gt 250 r ile başlarsam zorlanırmıyım Motor 250 cc motor hayatına bu motor ile adım atılabilir mi ?
:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya mıllet baslangıc ıcın race de ıdeal dıyor ama ne bılıym zor bıraz bılıyomusun motorun ustundeyken onun sesınden etkılenmemek yanı en azından benım için sırf korktugum için uzak duruyorum o alett:mrgreen: en

Başlanır tabi neden başlanmasın. 50cc ile bile ölüm riski olduğu motosiklet dünyasında 250cc abartılacak bir güç değil. Yeterki sürüşünü bilinçli yap, hatta bu konuyla ilgili eğitim veren kursalara katıl. 2 hafta sonra tamam ben biliyorum artık deyip trafiğin içinde makaslar alma, sonra üzülürüz sana.. :rendeer:

olur arkadasım neden olmasın yeterkı dıkkatlı ol bıde pratık yap bıraz ondan sonra neden olmasın jazzbass cok dogru soylemıs katılıyorum ona hadı sımdıden hayırlı olsun:mrgreen:

motoru iyi bilmek çok da önemli değil kardeşim önemli olan dikkat etmen ve tedbirli olman gerisi sonraki işler

pişman olmaktansa tedbirli ol daha iyidir

motora gelince mükemmel motor v silindir çift karbiratör yani anlıycan ducatı motorların tasarım aynısı....

motor kesinlikle süper zaten ama 9.000 ytl sanki biraz fazla gibi me geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence o alete deger ....................

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Model hakkında bilgi almak için o modelin başlığını, başlangıç motorları ile ilgili konuşmak için de YENİ BAŞLAYANLARA HİTABEN yazısının başlığını kullanınız. Ayrıca forum kurallarını tekrar okuyunuz.

Birkaç maddeyi ihlalden ötürü başlık kilitlenmiştir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar