farklı olmak guzel olsa gerek bende fosvorlu bı renk yaptırmak ısterım ama sonuc nolur allah kerım:mrgreen: hayırlısı ıle bı alsaydık su motoru
abim benim fikrimi sorarsan, iyi baktıktan sonra Honda'yı aratmaz.. Yine de yaşamak lazımmotorun görünüşü yetiyor ya.. 2. motor olarak düşünüyorum ama hondadan sonra onun kalitesi nasıl gelir bilmiyorm.. bakalım.. bi ozamanlar gelsinde..
farklı olmak guzel olsa gerek bende fosvorlu bı renk yaptırmak ısterım ama sonuc nolur allah kerım:mrgreen: hayırlısı ıle bı alsaydık su motoru
pff benim almayı düşündüğüm motor 250 milyon daha artmıs yabiz 250 indirir diyoduk noldu
Sans iste.. ama insallah pazarlık yapar azcık .. Üzüldüm şimdi ya :U ama 6000 verende 250 yide verir
![]()
ne için yardımcı olcaksınız anlamadımben 2.el alcaktım ilanda adam 250 milyon daha arttırmıs . Daha kıyafetim bile yok
enjeksiyon ne işe yarıyacak peki ? bide fuarda bu motorlar kaç para olurki ? Bu arada fuar ne zaman?
TEŞEKKÜRLER
bu gt 250 r lar ne kadar yakıyo bileniniz varmı ???
akıf bende senın gıbıyım en fazla ıkı ayım kaldı vallaha daha fazla dayanamıcm bu para bırıktırme olayına bakalım sonum nasıl olcak hayırlısı olsun....allah herkese ıstedıgı motoru kısmet eder ınsallah