![]()
Sizin de Sevgililer Gününüz kutlu olsun.. :cat:
evet düşünüyorum, motoruda beğeniyorumda, işi bilen kime danıştıysam pek olumlu sözler duyamadım, örnek ver dersen;Honda CBR-125RR (FoR Sale) yazıyo hyosung gt 250 r almayımı düşünüyorsun?
evet düşünüyorum, motoruda beğeniyorumda, işi bilen kime danıştıysam pek olumlu sözler duyamadım, örnek ver dersen;
krank problemi, uzun yolda performans düşmeleri, yedek parça ve servis ile ilgili problemler, motorun bazı meteryallerinin kalitesiz oluşu, kasasının bir 250cc liğe göre olmadığı, kışın veya soğuk havalarda çalışmama problemi, 10 binden sonra motorun tükendiği eski performansı vermediği.. uzun süreli gt250r kullanıcıları varsa yaptığı km yi ve motor hakkındaki düşüncelerini duymak isterim
bende RİZE liyimmotor cok hoşta ne renk anlayamadım
![]()
sevgili hrc ben motor kullanmaya yeni basladım bi donem bende hyo lardan almayı dusundum ve bi miktar takip ettim cok yakın bi arkımın gt 250 motorunu arasıra bi tur versene tadında kullandımacıkcası belli bir butcem olsa ve 250 liklerden secim yapıcak olsam tum soylenenlere karsın hyo alırdım. Yanlız su sıralar kanuni - global motor arasında bir karmasa var suan piyasanın daha belirgin olması fiyatların ozellikle 2. elde oturması anlamında fuara kadar sık disini bence
Yedek parça işi zatem iyi olursa(tedarik süreci açısından) ikinci elde sıkıntı olmaz kanımca![]()
tabı sız içinde olmadıgınızdan haberınız yok. kuralkan yenı sıstemde bayıler yedek parcaları onlıne ıster. onlıne kataloglarda parca secılır ve onlıne sıparıs acılır. fırma ıcınde en hızlı sekılde teslım edılır.aynı zamanda tum raporlar alınıyor sevk bılgısı,bakıye bılgısı,kargo bılgılerı stok durumu v.s
yakın bır zamnada bu onlıne sıstem son kullanıcıyada acılacak. sız onlıne sayfaya gırceksınız. onlıne katalogda parcanızı secıp krdı kartıyla odeme yapacak ve sıze en yakın yedek parca bayısınıde secıp yedek parcanızı ordan teslım alacaksınız.
bu sıstemı bız kullanıyoruz bayıler ve servısler olarak. yeterkı bayınız ve servısınız ısnı ıyı yapsın gerısı cok rahat edersınız.