Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

B-kingg baba hoş geldin yha .. npıosn knki hyt nsl :D:D:D al al hyosung al :d takılalım beraber.. istnbul olsun farketmez gezeriz beraber .... eft baslıı deiştirelim wala :D hele bi 2 ay snra sende almıs ol çok güzel olur :D.. istanbulda bulalım sana hyo yha .. ben bakıyım bi setelere :D

http://www.sahibinden.com/search.ph...hphoto]=1&submit_detay.x=52&submit_detay.y=14

al burda var bikaç tane :D gerçi internetten bakmayla olmaz ama :D olsun mutlu oluyoruz :D

beyler, sizin makinelerle en fazla yol kateden kimdir? Kaç KM yapmıştır?
100.000 km civarı giden varmı? :silent:

wayy kırmızıda çok canlıymış yha :( bizede nasip olcak inş :D bütün forum ins ve aminlerle dolu :d ne kadar çok alacak varmış yha ... hepimiz alalım bigün kapatalım sokakları...

CAKAL LAZ hemşerim naslsn :D

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
bakalım, sanırım bana bu hafta içinde 1 tane nasip olacak inşallah. pazarlıklar sürüyor.hayatımın kadınını "KIRMIZI KELEBEĞİMİ" sabırsızlıkla bekliyorum...

asm

Motorum 3-4 gün önce çalıştırmayı denediğimde çalışmadı.

2 aydır depoda yatıyor ve ara ara çalıştırıyordum.

Sorunun hava filtresi ve buji kaynaklı olduğunu düşündüm.

Uzun uğraşlar(epeyce uzun!) sonucu grenajları ve radyatörü söktük ve bujiye ulaştım. Rezil bir durumda olan buji bu durumu özetliyordu.

Bujiyi temizleyip yerine taktıktan sonra motor eskisinden çok daha iyi şekilde çalışmaya başladı.

Motorun çıplak halini paylaşayım

vllaha asım sevındım motorun tekrar eskı gunlerıne donmesıne....cag motorla konustum aynı motoru hem global hemde kanunı getırebılecekmıs ama tabı bıraz deısık olması sartıyla...bu arada yenı gelenler 10000 ytl olmckmıs en az...cok pahalandı yanı anlıcagınız...2. el almak en mantıklısı temızınden

asm

Maşallah her sene zamlanıyor melet. Temizinden bir ikinci el bulursun artık Faik.

guselllll

guael ama hyosunrasıf alsa tam super olcak g saglam mı barı tasrım gusel farları daha agrasıf olsa tam supr olcak sekıl motor ya i,iiii:bounce:

bende sevindim motorunun eski günlerine gelmesine .. ama resimdeki bişey dikkatimi çekti arkadaki bisiklet.. oda seninmi acaba :D başlangıç motoru fln gibi :D şaka biyana böle motoru yatırdığınızda aküsünü falan çıkartmıyormusunuz.. bu arada motorun bujilerine ulasmak zormu ?? uğraş gerektiriyomu ..

wayy kırmızıda çok canlıymış yha :( bizede nasip olcak inş :D bütün forum ins ve aminlerle dolu :d ne kadar çok alacak varmış yha ... hepimiz alalım bigün kapatalım sokakları...

CAKAL LAZ hemşerim naslsn :D

eywallah aga :) sen nasılsın :) aynen dediğin gibi bi gün doldurcas burayı :p

asm

Motoru koyduğum yerde yaklaşık 15 tane bisiklet var :)

Benim emektar bisiklet foto karelerinde yer almıyor ama bu işin başlangıcı sayılabilir hakkaten :)

Bujiyi sökmek çok uğraştırmıyor ama grenajları ve sıkışmış radyatör vidalarını sökmek adamın iflahını kesiyor.

Sökme takma işlerine aşina olmayan biri bence hiç bulaşmamalı :)

Motoru sıcak bir yerde saklıyorum ve ara ara çalıştırıyorum. Onun için akü sökmeyi gerek görmedim.

eywallah aga :) sen nasılsın :) aynen dediğin gibi bi gün doldurcas burayı :p

iiym dai nsl olym yha takılıorz öle :D hemşerim :D dolduralım wala yha .. sıkıldım :D

Motoru koyduğum yerde yaklaşık 15 tane bisiklet var :)

Benim emektar bisiklet foto karelerinde yer almıyor ama bu işin başlangıcı sayılabilir hakkaten :)

Bujiyi sökmek çok uğraştırmıyor ama grenajları ve sıkışmış radyatör vidalarını sökmek adamın iflahını kesiyor.

Sökme takma işlerine aşina olmayan biri bence hiç bulaşmamalı :)

Motoru sıcak bir yerde saklıyorum ve ara ara çalıştırıyorum. Onun için akü sökmeyi gerek görmedim.

bzmde bi abide var motosiklet evidne salonda duruo ama çıkarmış aküyü ondan sordum ... bide ankarada bilirsiniz belki bu incek yolunda rider var .. bizim eve çok yakın orası acaba bu hyosunguun bakımlarını orası yaparmı ?? hani takılacak değişecek parçaları falan aldığımızda ?? :D bilen varsa şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Comet güzelmiş agalar hyosung un internet sitesinden baktımda şöyle bi.

asm

Ankara'da 2 yetkili servisi var diye biliyorum.

Birisi Aydınlıkevler'de,birisi de Batıkent'te...

Bakım işinin yetkili serviste olması lazım yoksa garanti işi sorun oluyor (sırf garanti olaylarından, Agility'nin sadece yağ değişimi için bile yetkili servise gidiyor. Yoksa yağ değiştirme işinde ne var :))

hepsi güzel kardeş al hepsinden birer tane :D

oralar uzak yha :U benim şimdi ehliyetimde yok ya azcık tedirgin oluyorum .. kullanacağım yer köy gibi biyer tenha ama aydınlıkevlere falan gitmek zor olur ondan diyorum ... madem ankaradasınız böyle birsey olduğunda sizi arabayla alsam inceğe getirsem benim motoru alıp servise götürseniz sonra tekrar evinize bıraksam olurmu ?? ... azcık şooldu ama motoru olmayanlar için ii bi fikir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar