bende işte 1700 kilomeredeyim havalar kötü canavarı ıslatmayalım bzide romatzma olmayalım yatıyor aşağıda branda ileeheheheeh bir gün toplanıp gezsek ya hem tanışmış oluruz hem sorunlarımızı patlaşmış oluruz yanlışmıım
![]()
Bu havalardan scooterdan gayrısı gitmiyor
Teşekkür ederim. HFC'ye önceden üyeydim zatenHayılrı olsun asm güle güle kullan :rendeer: HFC ye bekleriz :cat:
Teşekkür ederim. Sinyali uyduracağım zaten. Ya komple farklı bir sinyal takacağım ya da uıygun bir cam bulacağım.(Sinyali kırılan zaten farklı sinyal kulanıyormuşasmhayırlı olsun dostum..gecen sene benımde hyosung warken onunda sınyalcamını benden öncekı sahıbı kırmıstı,mobılet sınyallrerının camları uyuyo en azından en uygunu dıyeyım..aklınızda olsun
Tavsiye için teşekkürler
Hiç kimseye scooterımı beğendirmeye çalışmıyorum ben. Scooter sonuçta. Ama şunun farkındayım o bir yamaha.. Scooter diye komplekse gireceğimi sanıyorsan yanılıyorsun, gel de Falconumun sesiyle kendine getireyim seni de aklın başına gelsin.. :wiinkk:
@ asm ; Hayırlı olsun arkadaşım, çok yakışıklı maşallah..![]()
Teşekkür ederim tubis.
Scooterın hakkaten ayrı.(gerçi her motorun yeri ayrı) Agility'nin yeri bende çok farklı hakkaten.
Sırf biraz daha büyük birşey olsun diye motoru büyütelim dedik ama ufaklıkta duruyor bir yandan ya aile illaki sat diyor.(edeceğide en fazla 1750-1800)
Bakkalın,manavın kullandığı scooterlardan zannetip komik komik teklifler geliyor(fiyat olarak)
Yıllık 64 ytl vergisi var Agility'nin. 300-500 aşağı satacağıma 3 yıl yanımda durur ben o vergi parasını çoktan çıkarırım
edit: Anladım ki GT 250 ve R'da motordan gelen ses(bloktan gelen ses) egzozunkini bastırdığı için kendi egzoz sesi pek duyulmuyor. Sonradan takılan bir egzozda üst devirlerde ne kadar etkili bir ses verir tartışılır.
Ama videolardan anlaşıldığı kadarı ile bile Tiger vb. egzozlar biraz daha tok ses veriyor.
Alt devirlerde biraz canlanıyorsa oh ne güzel.
Son düzenleme: