sesi haric ideal bi motor.
Hyo.da teknoloji ne var? Ciddi ciddi soruyorum açıklayın ben ybr.nin tipi beğendiğimden değil babamın oğluda yapmadı ama gv250 kullandım 4 ay ve teknoloji olarak bahsettiğiniz şey beni bitirdi cdi haricinde alette pek bir teknoloji kullanılmamıştı oda benimkinde arızalandı ve kazaya sebebiyet verdi.Enjeksyon daha yeni sistemdir içten yanmalı motorlar ortaya çıktığından beri kullanılan bir sistem,doğan şahindede enjeksyon kullanılabilir ama diğer bmw ve türevi arabalarda haricinde teknolojilerde kullanılmış otomatik çekiş sistemi vs... daha sayamayacağım bir çok şey ama hyo ile ybr arasın tip fiyat 2v twin haricinde ne var? Teknoloji olarak uçurum yaratacak bir fark yok.Ama hyo. daha teknolojik diyen arkadaşlarda biraz araştırsın bakalım hangisinde daha son teknoloji sistemler kullanılmış yazsınlar.Bendeki gv250 2005 ti 2006-2007 den tek farkı cdi problemini adamlar çözmüştü teknoloji olarak ne kadar bir değişiklik?
hyosung un fiyatı bence ideal bilemedin 300-500 fazla. Benim sorum arka lastik 150 lik acaba bu dahada büyürmü maksimum sınırı nedir sizce?
Evet yaa, kırmızı ışık da bi hyo durdu yanımız da görüntü iyi ama gazı bi verdi. Bıyyyyyyyyyyyyyyy o neydi öyle yaaa. Benim cygnusum ondan güzel sesli valla. Hyo alıyosan egzoz da alacaksın.
) görüntü tamam ancak güç ve ses yok..kalite desen o da tam belli değil ya..
2008 de cbr 250 r ler gelecek diye okumuştum internetten..ses desen ses,güç desen güç..fiyatı 9000 ytl olsa değer..gidipte 8000 küsur verip racing gibi durupta racing olmayan,sırf görüntüden ibaret..
bir kere motorun fiyatı anormal..ne bu honda,kawasaki yada yamaha mı?değil..ne peki?koreli yani .test sürücüsü lastikler o kadar berbat ki sanki lastik değil plastik az kalsın yere yapışıyorum demişti..
sabredin kawasaki ve hondanın 250 cc lerini,verilen paraya da değer..işte o zaman 8000 yada 9000 ytl verirsin..hemde boşa değil..tam manasıyla racinge binersin..
kızdırdıklarımdan özür..ancak 8000 ytl bu motora çok fazla..ederi 4500 yada 5000..koreliyse koreli yav..ne o öyle 8000 lerle pazara dalmak...
gelmez demeyin,bu hysong çılgınlığından sonra gelecektir..yolu yok..
http://www.youtube.com/watch?v=5T_fm_gTec8http://www.youtube.com/watch?v=sDzb3aqWmxQ
arkadaşlar ben bu motordan önce keeway kulandım vibrasyonsa vibrasryon kelitesizlikse kalitesizlik ama 17000 kilometre yaptım ben o altle ve bir kez debriyaj değiştrdim . ikinci demek istediğim 250 cc motor alıyosunuz . somon falan harleydede gevşiyor arkadaşlar ben honda satış temsilciliği yaptım servise gelem shadowlar cbr lar için servisteki en önemli iş gevşeyen vidaları sıkmaktır . honda da bile gevşiyor daha neyin hesabını yapıyosunuz sizcbr 1000 rr da bile artçı için vibrasyon var farkı eliceklerle olsun başka metallerle olsun sürürcüye vibrasyonu gtrmemek
son olarakta eğer honda kawasaki 250 cc makine gtrirse hyosung dan ucuz olmaz 10 miliyarın altında biile olmaz ki cbf 250 ccliklerin fiyartlartı ordada . arkadaşlar 250 cc motor alıyosunuz ne sesi ne gücü 29 beygirlik aletten ne bekliysounuz güç istiyosanız klasmanını zı yükseltin bide benzin için cebinize para koyun hyosung da devamlı kendinşi geliiştren bir marka ki benim bir sonraki mortorum 650 liliği olcak . keeway le 17000 kilomerte yapan birir oalrak ne kadar itimat gsterirsiniz bilmemkrank kırması da metalin esnekliğinden yumuışaklığından değil 250 cc makineyi redline a sokuysounuz
redline nın ne demek olduğpunu bilen varmı
kısaca öle diiim bırakın motoru redline da binek otomobili sürün noluyor bir deneyin ne olcak ları ben size isterseniz ösyleyim
2500 cc motoru redline sokuyorsanız işallh sadece krank kırılır
ehehehehehe çok komiksiniz arkadaşlar
![]()
Güçsüz diyen arkadaşlar motorun 250cc olduğunu unutuyor heralde. Ben bu motoru başlangıç motoru olarak aldım, sürat motoru diye değil.
CBR ler gelecek, ninjalar gelecek, bunlar şimdinin konusu olmamalı bence. Hele bi gelsinler, fiyatlarını, kendilerini bi görelim, o zaman kıyaslarız.