yok ben daha almadım ama babamı ıkna edıp almam yakındır soyle 16 olayım alırım bu hızla....
selm arkadaşlar.kısmetse 3 ay sonra bende GT250-R ıma kavuşuyorum.3 ay sonra o listede bende olmak istiyorum.
arkadaslar bende gt250 r almayi dusunuyorum ancak arkada giden yolcu icin durum vahim mi onu dusunuyorum aydinlatirsaniz sevinirim yoksa yaslanmak icin bir sis bar tarzi bisey dusunucem bana yardimci olursaniz sevinirim
herkese iyi gunler pt veya crs gunu gt2500r alıcam ıssallah sormak ıstedıgım bı konu var 250r kullanıcıları hırsızlara karsı guvenlık konusunda neler yapıyolar hangı kılıtlerı onerırler ...
yok ben daha almadım ama babamı ıkna edıp almam yakındır soyle 16 olayım alırım bu hızla....
dostlar merak ettigim bi konu var gt 250 comet in benzin göstergesi varmı bide rica etsem kullanan arkadaşlardan birisi bana 250 cometin gösterge panelinin resmini çekip buraya koyabilirmi
arkadaşlar ilan kısmı değil biliyorum da buraya da yazayım dedim. 2007 nisan trafiğe çıkışlı 2006 model kırmızı kazasız sorunsuz gt250r ımı 6000km de 600 cc ye geçiş amacıyla satıyorum. Aldığım günden beri en ufak bir sorun yaşamadım bakımlarını motorcu melih de yaptırdım. Garantili. Durduğu yerde yana yatma dan ötürü çok ufak çizikler var. Fiyat 7000 ytl. sahibinden.com da ilan numaram (#4557850)
özer024 arkadaşımız hava filtresine 10 ytl ödedim diyor.listede 32$ yazıyor yansanayi filan mı acaba 10 ytl olan.