Geçenlerde bir konu vardı, bir hyosung kullanıcısı 2013 mu 2014 mü ne motorunda arıza çıkıyor. Tam distribütörün yeni değiştiği zaman oluyor, fakat motorun garantisi devam etmekte. Ne eski distribütör motora bayilik bizden çıktı diye çözüm aramiyor ki bence haklı da. Yeni distribütör de eski distribütörün motoru bu bizi ilgilendirmez diyor. Hukuki olarak yeni distribütör motordan sorumlu ama sallamıyor. En son 2 aydır yatıyordu motoru,sonuç ne oldu bilmiyorum. Bu olay beni hyosung Türkiye'den soğuttu. Bu arada hyosung kullanıcıları yedek parçaları genelde hyosungsource.com dan getiriyor. Gümrük vergisiyle bile daha ucuza geliyor

ayrıca en ufak civataya kadar parça sıkıntısı çıkmıyorsunuz.
Bahsettiğiniz şahıs benim motosikletim 2013 model 2.600 km de garantisi devam eden bakımları düzenli olarak yetkili servis de yapılmış , rodajı itina ile kitapcıkda yazdığı gibi yapılmış , egzoz , lamba vs gibi aparatlar takılmamış gt250r modelidir.
Ki bu makinadan önce 4 sene mondial MCT, 4 sene kanuni tiger ,2 sene ragal raptor spyder kullandım.
Bunları belirtmemin sebebi burada bazı arkadaşlarımız motosiklete iyi bakarsan , bakımlarını düzenli yaparsan gibi cümleler kurduğu için yazma gereği duydum.
motosikletim 140 gündür Adana Hyosung yetkili servisindedir.
Motosikletim garanti kapsamında servise girdikten belli bir süre sonra yatkili distribütör değişikliği yaşanmıştır. Bu süre zarfında sabırla bekleyip gerekli işlemlerin yapılmasını bekledim fakat 70. günün sonunda iki firmada (Kuralkan- Üniteks) sizin motosikletinizden biz sorumlu değiliz deyip topu karşı firmaya atmıştır.
Bunun üzerine bir avukat aracılığıyla 1.000 lira mahkeme harcı yatırarak hukuki yollara başvurdum.
78. günün sonunda servis arayarak motosikletimi alabileceğimi söyledi. Distribütör firmalarla iletişime geçerek mahkeme masrafları ve avukat masrafımın karşılanması halinde davamı geri çekebileceğimi söyledim. Fakat iki firmada beni muhattap kabul etmedi.
27/11/2015 de ilk duruşma var , Kuralkanı eleştiren arkadaşlar , Üniteksden umudu olan arkladaşlar ,işte durum budur 650 liralık beyin için 140 gündür serviste yatan bir motosiklet, mahkemelik olan bir kullanıcı , motosikletsiz geçen bir sezon.
Ben bu olayı Hyosung bölümünde paylaştığımda bir arkadaş dahi altına yorum yapmadı. Biz böyle tüketiciler olduğumuz sürece bize her şey müstehak.
Unutmayın bugün bana yarın size.