Herkese merhabalar,
Eminim ki benzer birçok yazı ile karşılaşmışsınızdır, malum internette CBR ve GTR üzerine yığınla soru, başlık v.b. şeyler var. Benim sormak istediğim hedef, direkt İstanbul'daki GTR kullanıcılarına geliyor. Kısmetse yakın bir süre zarfı içerisinde ilk motorumu alacağım, tahminimce 2-3 ay içerisinde ve sanırım her motor alacak (250cc ile başlayacaklar) kişinin aklını kurcalayan soru CBR mı? GTR ? mıdır. Eh haliyle aynı soru bende de mevcut
Size burada + sı - si ni yazar mısınız demeyeceğim, malum, söylediğim gibi internette yığınla bilgi buldum. Kendime göre + larını ve - lerini tarttım ancak takıldığım bir nokta var ki o da yedek parça konusu. Bildiğim üzere Hyosung'un Türkiye distribütörü değişmiş, artık uniteks motormuş. Sitelerinin hala yapım aşamasında oluşu bende yeterince soru işareti bıraktı bunu başta belirteyim. Öğrenmek istediğim İstanbul'da GTR kullanan arkadaşlar, yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorlar mı? fiyatları CBR'a kıyasla nasıl ? Örnek vermeniz mümkün müdür?
Kendimi biraz zorlayarak 2014 model CBR almam mümkün ancak kendisinden çıkan o cılız sesi beni itiyor. GTR'a baktığımızda heybeti ve sesi daha göz doyurucu. Lakin göz doyurucu olması yedek parça fiyatlarını ve yedek parça sıkıntısının önüne geçemez benim için. İşte bu sebeplerden ötürü sizlerden yedek parça (fiyat/tedarik)konusunda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.