Makine gerçekten çok güzelmiş maşallah bende bu renkte hyosung arıyorum inşallah bulurum![]()
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum yazmak bu gune kısmetmiş. Garanti kapsamında olan bir hyo GTR almak niyetindeyim . motosiklet 1400 km ye gelmiş ve 1000 km bakimi yapilmamis sahibi bakiminin 1500 km de yapilacagini söyledi . servis acisindan bu gecikme sorun oluşturur mu ? Kanuni servisleri garanti kapsamini bozmadan bu servisi yapabilir mi yoksa sadece hyosung yetkili servisi olan illere mi gitmem gerekiyor?
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum yazmak bu gune kısmetmiş. Garanti kapsamında olan bir hyo GTR almak niyetindeyim . motosiklet 1400 km ye gelmiş ve 1000 km bakimi yapilmamis sahibi bakiminin 1500 km de yapilacagini söyledi . servis acisindan bu gecikme sorun oluşturur mu ? Kanuni servisleri garanti kapsamini bozmadan bu servisi yapabilir mi yoksa sadece hyosung yetkili servisi olan illere mi gitmem gerekiyor?
Motoru aldım arkadaşlar. Mondialden sonra inanılmaz seri geldi. Bu sadece foruma da üye olan Ercan isimli güzel insanı da tanımış oldum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Motoru boş vitese geçiremiyorum. Ercan Hocama da sormayı unuttum kendisi boşa almıştı motoru. 250 cc karşılaştırmasında da hyosungun boş vitesinin zor olduğu yazıyordu. acaba pratik bir yolu var mıdır? bir de mondialde direksiyon kilidi direksiyonun altında idi ve herhangi bir bastırma yapmadan çevirerek kilitleniyordu. bu modellerde direksiyon kilidi nasıl acaba? teşekkürler.
İSTANBUL ŞİŞLİDEYİM MESAİ SATLERİ DISINDA HER TURLU ORG VARIM
İSTANBUL ŞİŞLİDEYİM MESAİ SATLERİ DISINDA HER TURLU ORG VARIM