Kuralkanin sitesinde yağ filtresi yokserviste karaborsa 25 tl diyor.. 10.90 tl kuralkanda.. yahu bi yag filtresi nasi olmaz? Ille suzuki an125 filtresi mi takalim? Yani 4 sene gecti ama zihniyet hic degismemis,aynı fokun laciverti..
Sirf bu yüzden bakimini kendim yapip garantisini önemsemedim yağ filtresini 5 liraya aldim hatta yedekli aldim hava filtrem 70 küsür lira olan kuralkan yerine 20 liraya da onu aldim bujilerdi balatalardi kendim alip bakimini servis dişina yaptirttim
Ben hiç denemedim de bu makinalarda 165 sonmu yahu :silent: bu 180-185 yapanlar nasıl yapıyor dişlilerle mi oynuyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
işte sonunda,2 saatte yüklendi video =)
http://www.youtube.com/watch?v=OAdKvNtBJlg&feature=youtu.be
hocam kusura bakmayında 250cc bir motor daha kaç yapmalı yada hyosungdan beklentiniz nedir.daha önce 5 tane farklı modelde hyosung kullanmıs birisi olarak bence 170 üstü bile zarar mottora.sonraa adı cıkıyor motorların.Ben hiç denemedim de bu makinalarda 165 sonmu yahu :silent: bu 180-185 yapanlar nasıl yapıyor dişlilerle mi oynuyorlarBir arkadaşım 100lük cg motoruyla 155 yaptığını iddia ediyor, bizim makinalar 165te tıkanacaksa ben satıp 600lük alıyım :queen:
tvs apachinin yağ filtresi birebir aynı ben onu kullanıyordum zamanında orjınalı 5 tl idiKuralkanin sitesinde yağ filtresi yokserviste karaborsa 25 tl diyor.. 10.90 tl kuralkanda.. yahu bi yag filtresi nasi olmaz? Ille suzuki an125 filtresi mi takalim? Yani 4 sene gecti ama zihniyet hic degismemis,aynı fokun laciverti..
sonunda bende öyle yapıcam gibi ama sırf garanti devam etsin diye serviste yaptırmak istiyorum malum bir sürü sensör var Allah korusun bi arıza yaparsa fena saplarlar yedek parça için.. bide ben bakım yapsam 10 kat iyi yaparım servistensen yağ filtresini nerden alıyosun? orjinal mi? bende zaten K&N performans hava filtresi var hava vurup geçicem ama yağ filtresi mecbur.
Bu arada dün akşam video çektim şuan yükleniyor,tamamlanınca buraya eklerim =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=OAdKvNtBJlg&feature=youtu.be
hocam kusura bakmayında 250cc bir motor daha kaç yapmalı yada hyosungdan beklentiniz nedir.daha önce 5 tane farklı modelde hyosung kullanmıs birisi olarak bence 170 üstü bile zarar mottora.sonraa adı cıkıyor motorların.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
tvs apachinin yağ filtresi birebir aynı ben onu kullanıyordum zamanında orjınalı 5 tl idi
bizim oralardan geçmişsiniz altınova-karamürsel yolları![]()
o ekmekçi altınova da özlem ekmek fırını
elegance oteldemi çalışıyorsunuz?
Hayir,yalovada yazlığım var,degirmenderede yaşıyorum arada sirada kafa dinlemeye kaçıyorumbu arada o gerizekali malı gorursen patronuna vs soylermisin rica etsem adam gibi kullansinlar arabayi,aynaya bakmiyorsa en azindan sinyal kullansin. Gerci beni gordugu halde uzerime surdu hatta devaminda sağ tarafi boş oldugu halde benle yan yana gidiyor
annesi dogurmamiş onu resmen z.ıçmış
![]()
sonunda bende öyle yapıcam gibi ama sırf garanti devam etsin diye serviste yaptırmak istiyorum malum bir sürü sensör var Allah korusun bi arıza yaparsa fena saplarlar yedek parça için.. bide ben bakım yapsam 10 kat iyi yaparım servistensen yağ filtresini nerden alıyosun? orjinal mi? bende zaten K&N performans hava filtresi var hava vurup geçicem ama yağ filtresi mecbur.
Bu arada dün akşam video çektim şuan yükleniyor,tamamlanınca buraya eklerim =)
hocam kusura bakmayında 250cc bir motor daha kaç yapmalı yada hyosungdan beklentiniz nedir.daha önce 5 tane farklı modelde hyosung kullanmıs birisi olarak bence 170 üstü bile zarar mottora.sonraa adı cıkıyor motorların.
Hava vurma müdür naptın
http://www.knfilters.com/video/KN_Air_Filter_Cleaning.htm
K&N #99-5050 temizleme spreyi ve filtre yağı setini kullanıyorum filtre için. Senin filtrede K&N 6507'dir büyük ihtimal, yağsız herhalde. 100.000 mil kullanım omrü olan filtre sonuçta denemedim daha o kadar![]()
11000 devirde 166 değil 179 olman lazım, lastik oçülerin mi farklı zincirin çok mu bol filtren mi.....
Evde faturasi var filtrenin ama hatirlamiyorum hangisiydi :/ benim lastikler michelin pilot power 2 ct.. o mu etkiliyor acaba? Simdi killandim :/ suan istanbuldayim burada merkez yedek parca diye biyer varmis bakima oraya goturebilirim eger 200 tl istemezse
bide o temizleme spreyi be yagi nerden aldin? Yikayip kurumasini beklemek vs sıkıntı sanki? Gecen akuye bakayim dedim koltugu sokene kadar akla karayi sectim.. balata spreyi ile temizleyip vd40 ile yaglasam olmaz mi ki?
Selam arkadaşlar. Küçükçekmece ye yakın kimi tavsiye edersiniz service olarak?
Hyosung GT250R ile 5 günde 2500 kilometre yol yaptım. 3. günden itibaren bileklerimde ağrı hissetmeye başladım. Fakat sürüşe engel olacak bir ağrı değil tabi. Çadırda kaldığım gecelerde genelde 5-6 saat uyudum. Sabah güneşi uyandırıyor adamı. Ona rağmen hyosung üzerinde yorgunluktan ölmeden gezimi tamamladım.
Manyak mısın, bu SS tarzı motorlarla uzun yol mu yapılır diyenler olabilir. Evet yapılıyor, çokta zevkli oluyor
Evde faturasi var filtrenin ama hatirlamiyorum hangisiydi :/ benim lastikler michelin pilot power 2 ct.. o mu etkiliyor acaba? Simdi killandim :/ suan istanbuldayim burada merkez yedek parca diye biyer varmis bakima oraya goturebilirim eger 200 tl istemezse
bide o temizleme spreyi be yagi nerden aldin? Yikayip kurumasini beklemek vs sıkıntı sanki? Gecen akuye bakayim dedim koltugu sokene kadar akla karayi sectim.. balata spreyi ile temizleyip vd40 ile yaglasam olmaz mi ki?