Ben 6bin d/d'yı geçmediğimden sadece var olduğunu bildiğim bi sistem benim içinolup olmamasına fazla önem verme bence limitlerinde kullanmak en mantıklısı elinin altında hazır bi güç olduğunu bilerek düşük devirde kullanmak motor için herzaman iyidir.
Ben kesici olup olmadığını merakımdan sordum. Bir ara 2008 sonrasında kesici var felan dediler. İst Park'ta Nihat abi motoru redline'a soktu kesiciye girdi. Tıtıtıtııtıt yaptı ama ne biliyim videodaki motoru görünce dedim kesici nerde bunda
Peki 6.000 devirde kaç km hızla gidiyorsunuz ve yakıt tüketiminiz 100 km'de kaç lt oluyor acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
çocuk sen bisikletinle eğlene dur .sütünü iç büyüklerin işine karışma.totoyu çizdirme sonra:cherry:
Çocuk mocuk diyorsun saygısızlık etmiyim diyorum ama çocuk bile olsam çocuk aklımla aklını karışlarım. Söylediklerine dikkat et edebin, adabınla takıl. Millet'in seni bir S.etmediği kaldı yüzsüzlüğün luzumu olmaz. Kim tavuğuna kışt dedi de gelip gelip milleti eleştiriyorsun altında ki motora laf ediyorsun bilmem ki.