aynen oyle hacim. piyasa fiyatlarinin sacma sapan seviyelere inmesinin en buyuk sebebi henuz 10k km yi doldurmadan ellerde patlatilan motorlar yuzunden. her servise uğradığımda patlamis 1-2 yasinda motorlar goruyorum. motorumu satarken uzulecegim kesin. cunku alan kisi ya da bir sonraki canini alacak motorun benim bindigimin 3te 1 ini bile binmeden.İstanbul'da bulunduğum süre içinde bir kaç motorcuya ve servise uğradım. Hem gidon takacağım için parça aradığımdan hem tankpad-sinyal baktığımdan hemde bakım için vs. Şunu gördüm ki piyasada çok fazla patlak motor var. 2012 kasa motorların servisteki hallederini görünce hayrete düştüm. Ne grenaj ne amortisör ne lastik ne üst kapak hiçbişey kalmamış. Tavsiyem sahibi forumdan olmayan, tanımadığınız motorlara çok bakmayın arkadaşlar. Görmesem inanmazdım ancak durum böyle. Motorumu satılığa çıkardığımda oldukça fiyat kırmıştım ancak şimdi iyiki satılmamış diyorum. Geçen hava filtresini temizlemek için açtım filtreye hava bile tutmadık, sıfır gibiydi. Sıfır motoru satıp gidip ne olduğu belli olmayan ikinci ele bulaşmak kumar adeta.