Hyosung bildiğimiz hyosung. kore malı. kanuni alip satıyor kolisini bile açmıyor. gt250rlar ve nakedlar zaten başından beri hava/yağ soğutmalı.
cevap için teşekkürler
Hyosung bildiğimiz hyosung. kore malı. kanuni alip satıyor kolisini bile açmıyor. gt250rlar ve nakedlar zaten başından beri hava/yağ soğutmalı.
kadıkoy zenn moto ya götür bence. motosiklet lastikcisi. evlendirme dairesinin karşısındaki isparkın orada. hem erenköy yazıyor profilinde yakın sana.
Çok iyi çok güzel de,sağlam bir pazarlık payın yoksa alacak adama sıfırıyla aynı fiyata geliyor yazdığın fiyat.Yazık günah yani;2012,2013 makyajlı makyajsızlar 5.000km'den düşük olmak kaydıyla 8,8.5'a satılıyor.Planlarını ona göre yap etrafından değerini bilen birini bulamazsan.Bayilerde masraflar dahil 11'de çıkartıyorlar 2013'leri..Motorumu satıyorum 600cc motor alacağımTemiz kullanıldı garajda muhafaza edildi. 2013 model 5200km de İlk sahibiyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250r-ciziksiz-0-gibi-2013-136401921/detay/
Bu motor için acil yorum bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyo-gt-250-r-sifir-ayarinda-5-aylik-136271529/detay/
Ne ölücü adamlar var arkadaş..sıfır gibi,motora adam 10.000 demiş hala çok diyenler var...insanlar kafalarındaki fiyattan fazlasını görünce çok sanıyorlar..satılan motor kendilerinin olsa çok demezler..
Ölücü ? Siz piyasayı takip etmiyorsunuz sanırım... Veya hesap kitap yapmayı bilmiyorsunuz.
10.300'e sıfırı alıyorsun. Plaka çıkartma sigorta cart curt 400-500 bulunduğun ile göre değişiyor. Etti 10.700e sıfırına sahip olmuş oluyorsunuz.
Bundan 1 hafta önce ikinci el 13 kasa 8500'e gitti ve kilometre daha düşüktü. Yine forumdan arkadaş full+full motoru 9500'e verdi.
Malum sezon bitiyor.. Akıl var mantık var. Bir şey bilmiyorsanızda yazmak için yazmayın.
Egzoz takılmış. Servis anlar ise garanti yalan olur. Onun haricinde resimler karanlık. Pek bir şey anlaşılmıyor.
olay bilip bilmemekse cümleni yanlış kişiye yazıyorsun.. Burda 600luk alıcam diye piyasayı öldüren kullanıcılar kaynıyor..bu bölümde hiç bir yorumum laf olsun diye yazılmadı yazılmazda...doğru yazılıpta düşüncene ve etrafındaki gördüğün olaylara ters düşünce akılsızlık ve mantıksızlık mı oluyor ?
Sahibiyle konuşuyorum egzozu hallettim servisteki arkadaşım sayesinde dedi. Gerçi alırsam servisini ararım. Bunun dışında depodaki S&T yazısı çıkartılmış o biraz kıllandırdı beni.
10.000 liraya kilometresi 5.000'e yaklaşan motoru almak akılsızlık ve mantıksızlık oluyor...
4-5 ay sonra 13 kasa motor alıcağım. Aldığım zaman kilometre ve fiyatını burada sizlerle paylaşırım. :rendeer: