Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadşlar gene talihsiz bi olayla kartşı karşıyayım motorum 2013 daha 4500 de dün öyle gezerken parke bi yolsa fark ettim orta amasör tıkır tıkır etmeye başladı allah dedim hemen servise gittim usta baktı amasör vidası gecşemiş dedi zar zor sıktık ettik çıktım bi daha denemek için gene aynı tıkırtı gittim gene ysta ben yaparım ama garantisi gider dedi ellem abi ozaman değişsin tabi dedim şimdide dükkan sahibi amasör garantiye girmişyo dio ulan lakalı yol görmedim doğru düzgün iki kişi binmedim ki kız arkdaşım var etse 60 kg yok neyin kafası anlamadım ya walla böyle antin kuntin işler hep beni buluyo bygünde 30 ağustos kanuniyi aradım devlet memuru sanki kapalı açan yok. sizin bi bilginiz varmı yeni amasör 400 küsür tl walla bıktım burdaki servislerden amasör işini halledip satıcam motoru allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kanuni gibi Distribütör ü

amortisör patlamış olsaydı garanti dahiline girmezdi,ama anlattığın sorun garanti dahilinde düzeltilmek zorunda

Yaş 18. Şehir istanbul... Minimum 300-350 maksimum 900 tl çıkartırlar :) Bir tavsiye, piyasadaki bütün sigortacıları gezin. En uygun kim teklif veriyor ise orada yaptırın sigortanızı. Anne veya babanızın üzerine yaptırın olmadı ruhsatı. 250'e kadar düşer sigorta...

200-225 liraya aşağı yukarı plaka vb evraklar tutar. Kalanda sigorta... Muameleciye verme. Çok fazla zamanını almaz. Hemde muameleciye vericeğin paraya sigorta yaptırırsın...

AXA Sigorta, 2ay oldu yaptıralı, yaş 20, 197tl en uygunu piyasadaki. Arkadaş başka yerden yaptırdi 250tl, onun yaş 22

amortisör patlamış olsaydı garanti dahiline girmezdi,ama anlattığın sorun garanti dahilinde düzeltilmek zorunda

işte amasör kırılmış dio şimdide bana dün vida gevşemiş diyordu amasör nasıl kırılır ya daha yepyeni motor ki öyle lakayada girmiyorum arkama pek birinide bindirmiyorum bakalm yarn öğleye kadar açıkmış sanırım kanuni yada pazartesi sorup öğrencem

Teşekkürler. Tanıdık bir sigortacı var fiyat konusunda ona güveniyorum ama yeri biraz ters. Ruhsat işi için vs çok git gel yapmam gerekir mi yoksa bir defa gitmem yeterli olacak mı?

Sigortayı telefonla halledebilirsiniz. Telefondan kart bilgilerini verin, sigortacıda size kargo ile belgeyi göndersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Size herzaman soyledim marka ve kaliteli motor alin diye laf dinlemediniz yolda giderken dagilmaya baslayan makinadan ne hayir gelir KAWASAKİ bayileri cumartesi pazar gunleride acik bilginize

bir hiçmiş gibi davranmak olabilir mi ?

Doğum Gününüz: .Yaş.43
muratlion Hakkinda
Biyografi:
43 yaşındayım 20yıldır motorsiklet kullanıyorum

Yazmış profiline... 43 yaşındaysa bu adam, yaşının adamı değil derim. Muhattap olup, kaile almamak en iyisi olucak sanırım.

adamı engellıyoruz ,hala mesajı goster dıyo.
ıgnore vs yok mu ya.mesaj attıgını bıle gormesek...
kurtulus yok.sıkayet edıp duracagız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada gercekleri soyluyorum herhangi bir kimseye kastim yok saygilar

Abimin cani sklmis sanirim hic cvp vermesenize onunda bu hosuna gidiyo bosver o kawaya binsin biz hyoya biniyorz dagilirsada bizi zorla aldirtanda yok ya gerisi traş ;)

Supersport motora alışmak zor ama alistiktan sonra da vazgecmek pek mumkun olmuyor galiba. dünya turuna 1000rr la cikabilir insan alistiktan sonra ki 1000 rr gtr dan cok daha rahat :-D

Yusuf ümraniyenin ne taraflarında oturuyorsun ? Motorun bakımlarını kendinmi yapıyorsun veya motorun tüm aksağımına hakimmisin ? :)

Yusuf ümraniyenin ne taraflarında oturuyorsun ? Motorun bakımlarını kendinmi yapıyorsun veya motorun tüm aksağımına hakimmisin ? :)
dudullu tarafındayim. gtr la 10.000 km dir birlikteyiz az çok asinaligimiz oldu tabi:-D garanti kapsamında oldugu icin servise sokuyorum bakima. zaten rutin bakimlar disinda bisey yasamadim..

dudullu tarafındayim. gtr la 10.000 km dir birlikteyiz az çok asinaligimiz oldu tabi:-D garanti kapsamında oldugu icin servise sokuyorum bakima. zaten rutin bakimlar disinda bisey yasamadim..

Hafif kilolusun ? Depo kırmızı renkti sanırım kırmızı-beyaz olabilir ? Ve aşağı dudulludayım. Eğer bahsettiğim kişi sen isen, bir gün seni ezeceğim !
RR varken selam veriyorsun, scooter varken neden selam vermiyorsun bakim :mrgreen:

Kışa doğru gt250r almayı düşünüyorum. Bilgi konusunda yardıma ihtiyacım olabilir :) Şimdiden söyliyimde hocam, rehin alabilirim seni ara ara... :)

Hafif kilolusun ? Depo kırmızı renkti sanırım kırmızı-beyaz olabilir ? Ve aşağı dudulludayım. Eğer bahsettiğim kişi sen isen, bir gün seni ezeceğim !
RR varken selam veriyorsun, scooter varken neden selam vermiyorsun bakim :mrgreen:

Kışa doğru gt250r almayı düşünüyorum. Bilgi konusunda yardıma ihtiyacım olabilir :) Şimdiden söyliyimde hocam, rehin alabilirim seni ara ara... :)

bahsi gecen kisi ben degilim galiba motorum ful beyaz cunku:-D asagi dudulludaysan görüşürüz ben de yukari dudulludayim ;-)

bahsi gecen kisi ben degilim galiba motorum ful beyaz cunku:-D asagi dudulludaysan görüşürüz ben de yukari dudulludayim ;-)

O zaman sana demedim say hocam... Bu taraftaki motorcular fıtık ediyor beni. Gerçi motorcu demeye bin şahit ister. Apaçi gençlik çakma cıbır 125i altına almış. RR ile yarışmaya çalışıyor ışıklarda. Scooter görünce ya gaz açıyorum ya da yol veriyorum. Çok garip yurdum insanları var...

Hocam numaranı atsana mesaj ile, hyo hakkında biraz sorguya tutmak isterim seni. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar