2013 HYO 1000 KM 170 TL 0.17 KRŞ KOKLUYO KOKLUYO))))
yemişler hacı seni
2013 HYO 1000 KM 170 TL 0.17 KRŞ KOKLUYO KOKLUYO))))
yemişler hacı senikokluyor diye millet 17 kuruşa 5 kişi taşıyor
tüplü arabayla
sen tek kişi 17 kuruş çok değil mi ? genelleme yaparsak acaip çok yakıyor bir motorsiklete göre
Tüp taktıralım ozamanyemişler hacı senikokluyor diye millet 17 kuruşa 5 kişi taşıyor
tüplü arabayla
sen tek kişi 17 kuruş çok değil mi ? genelleme yaparsak acaip çok yakıyor bir motorsiklete göre
8 aylık nacızane tavsıyem. ozellıkle 600lukten korkmayın , yakıt olarak
tekırdag gıt gel tempolu 28 kuruş ustune cıkmadı 97oktan 5.03 ten aldıgımda.
*
gordugum en leşD) tuketım ıse 100-110km/h aralıgında 4.6lt/100km
![]()
8 aylık nacızane tavsıyem. ozellıkle 600lukten korkmayın , yakıt olarak
tekırdag gıt gel tempolu 28 kuruş ustune cıkmadı 97oktan 5.03 ten aldıgımda.
*
gordugum en leşD) tuketım ıse 100-110km/h aralıgında 4.6lt/100km
![]()
Kendi adıma konuşursam devamlı elimin altında 4 silindirli motorlar olmasına rağmen 2 silindirli makineler ile gezmeyi tercih ediyorumTabi iş biraz egzost dinletmeye,gazlamaya yada mekana gitmeye gelince 4 silindirin tadını hiçbişey vermiyor o ayrı :queen:
Bu tamamen kişinin motordan beklentisi ile alakalı. Müstakbel motorum olacak er6 yı tercih etmemdeki en büyük neden her devirde yüksek tork vermesi ve 250cc kadar yakması. 4 silindir bir makinede 7 binden önce hiç tad yok, 7 binden sonra ise bonzai atmış dilinin altında jilet taşıyan travesti gibi çıldırıyor :queen: Yani hiç ortası yok, şöyle yumuşak sakin sessiz ama ufacık bir dokunuşla hareketlenen fazla vites istemeyen bir motor olmalı benim alacağım. Tabi birde 4 silindirin hararet sorunu var, azcık şehir içine girince altta ateş yanıyormuşcasına sıcak vermesi benim gibi anında terleyen biri için adeta ölüm nedeni :farao:
Lakin dediğin gibi 4 silindirli yeni motorlar verdikleri güce göre fazla yakmıyorlar. En azından 600lük olanları, litrelikler 1 lt kadar oynuyor yine. Zira litrelik endurolar hiç racingten farklı bir tüketim sergilemiyorlar hemde ortalama bir sürüşte !
RR hakikaten cok şaşırtıcı yakit konusunda. sirf bu sebepten diger ss ler arasinda tercih edilesi makina.
sayfanın kalanını okumadım da o tek silindir çalışma derdi bir ara başıma gelmişti usta enjeksiyonda bir pislik var dedi bıraktım motoru geri aldığımda problem ortadan kalkmıştı yalnız çalışmayan silindirin buji piposu da değişmişti belki problem ordandır dedim ama kanımca o parçayı çaldı herifilk işte sağlam bir ustam var ama servisi değil dediki bobinden sonra götürdüm servise o da bobinden olduğunu kabul edip garantiden bobini getirtti sonra motor oldu al dedi aldım motoru yine tek silindir çalışıyor. bu sefer dedi egzoz sıkıştırıyor diyorum açık egzoz nasıl sıkıştırıcak hadi sıkıştırdı niye tek silindir çalıştırsın anlatamıyosun derdini gelen parçayı mı bozuk yolladı bu kuralkan ne yaptı anlamadım eğer öyleyse 1 ay parça beklemiştim artık sabır da kalmadı. Bana sağlam bu işi çözebilecek bir servis lazım Select senin servis ist. da nerde?
yahu 600lük segmentinde ne güzel konuşuyorsunuz RR daha güzel veya diğer japonlar çok da haklısınız farz ı misal satış konusunda da kolay herkes japon mu eyvallah alırız diyor... da .. bende bir problem var işte malı alıyorum ama satmayı özüm tutmuyor özgün ve az olana sahip olmak her zaman istediğim şeydir ( şu an hatayda 2012 kırmızı gri tek motora sahibim serkan geldi serkan gitti diye tanınacam az kaldı) bu yüzden 600 klasmanında tercihim triumph daytona 675 R dır. geçenlerde 17.500e vardı sahibindende param yoktu alamadım ama içim hala acıyor. alsam da satamazdım heralde o da ayrı mesele de
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
sayfanın kalanını okumadım da o tek silindir çalışma derdi bir ara başıma gelmişti usta enjeksiyonda bir pislik var dedi bıraktım motoru geri aldığımda problem ortadan kalkmıştı yalnız çalışmayan silindirin buji piposu da değişmişti belki problem ordandır dedim ama kanımca o parçayı çaldı herifikisini de kontrol ettirmende fayda var hocam
Tüp taktıralım ozaman))))
O zaman motorları satıp araba alıyoruz arkadaşlar :queen:
eyw müdür yarın alayım bende gelsin salı günü 4 lt ile 1 er ayrı ayrı 2 lt mi alsam diye kararsız kaldımBen bu siteden almıştım. Sitenin sahibide motorcu ve ilgili bir insan. Kargo bilgisi için aradığımda muhabbet ettik sanırım giresun yada trabzonluydu. Motul yağlarını piyasaya görede ucuz satıyor. Siteye üye olunca 5 tl de hediye çeki veriyor. Ben 4lt yağı kargo dahil 100 liraya satın almıştım. Hediye çekini kargo bedeli olarak kullanabilirsiniz.
http://www.boyassi.com/kategori/motul.aspx
eyw müdür yarın alayım bende gelsin salı günü 4 lt ile 1 er ayrı ayrı 2 lt mi alsam diye kararsız kaldım
bu 20 -50 niye bu kadar pahalı yaw :S alsak mı iyimi bu dahamı uzun gidiyor
geçmiş olsun iyiki kask mont varmış allah korumuş kaç km hızla düştün sağa yatmış sanırım motor ama sol egsoz tarafındaki arkcı ayaklığı nasıl yamuldu anlamadm birde sol grenaj 416 tl![]()
5100'de kullandım şuan 7100 var motorumda fakat 5100 bizim motora daha uyumlu sanki. 500 km sonra yağ değişimi geliyor 5100 koyacağım.boyassi trabzonda ben de 7100ü ordan getirtmiştim de güngör motor mu ne bugün denk geldim 10 40 motul 7100 havale ile 36 tl litresi bana çok uygun geldi getirecem yine