Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya yere düştüm gülmekten diyorum sana :D ama tanımasam yemin olsun basıyodum kalayı. hahaha

kartal sahile mi çıksam ya 2 gündür binmiyorum motora az ısıtıyım hem diyorum, varmı eşlik etcek :D bira sigara içer az muabbet eder kalkarız

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115838-11-mayis-cumartesi-21-00-samet-agir-caddebostan-bulusmasi.html
organizasyon bu senin şu üzerine inanılmazcasına kırdığın ramço düzenliyo. inanılmazcasına:queen: selolar sabriler falanda gelecek. müsaitseniz gidelim hepbaraber

bayağıda kalabalık olmuş, yarın bi arkadaşımla görüşecektim akşam ama ekebilirsem bende gelirim du bakalım değişiklik olsun

ben zaten yusuf gelmez ders çalışıyo diye hiç seslenmedim. ama müsait olursanız gidelim yarın beraber. neyse yarın olsun konuşuruz gene.

Merhaba arkadaşlar, motor'dan anlayan arkadaşlar vereceğim linkteki motoru inceleyebilirler mi? Almayi düşünüyorum, sıkılırsam bu motoru kolay elden çıkarabilir miyim? 2. el pazar hareketliliği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-hyosung-gt250-r-123639056/detay/

arkadaşlar hataydaki isimsiz motosiklet grubumuzla komple enduroya dönüyoruz ilk tercihimiz f650 gs nihat abi olur da motoru alır almaz satıp r6 almak istersin aman haber et ayran gönüllüsün çünkü 15 gün binip satabilirsin :)

neyden vazgeçersem haber vereyim vstromdan bahsediyosan ondan vazgeçtim. hatta vstromdan vazgeçtim tamam on numara motor ama aşırı pahalı haketmediği kadar yani. protesto ediyorum almıcam

evet arkadaşlar hafta içi motorumu teslim edicem inş. ve evdekilerin baskısıyla r6 falan almıyorum. ev halkının ortak kararı, yeniden bu motordan almazsan hiç bi motor alma bu garaja başka motor giremez yemin ederim çizerim motorunu diyolar:) velhasılı sıfır hyo alıcam tekrar..

evet arkadaşlar hafta içi motorumu teslim edicem inş. ve evdekilerin baskısıyla r6 falan almıyorum. ev halkının ortak kararı, yeniden bu motordan almazsan hiç bi motor alma bu garaja başka motor giremez yemin ederim çizerim motorunu diyolar:) velhasılı sıfır hyo alıcam tekrar..

Abi niye satıyosun o zaman :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar