Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o plakalığın allah belasını versin:) aldım taktım çok pipindirik bişey katladığın zaman veya açtığın zaman vidaları gevşiyor.plakalığı katladım yolda giderken gevşemiş az aşağıya inmiş bende bir kasisden geçiyordum motor esneyince arkadan pat küt çatır patır bi sesler geldi indim baktım ne plakalık kalmış ne sinyal:) lastiğe değmiş plakalık. montaj ederken boş motora göre montajlamayın benim gibi. motora bindiğinizde arka kuyrukla arka lastiğin arası baya daralıyor ve plakalık lastiğe değiyor.allahtan lastiğe saplanmadı veya kitlemedi lastiği. adama taklada attırabilir.montaj yaparken dikkat edin herşeyi hesaplayın. hatta hiç takmayın beşpara etmez bişey.enazından benim aldığım beşpara etmezmiş. belki daha orjinal bişey olsa kullanışlı olabilirdi.

Arkadaşlar geçenlerde muğladan bi hyodaşım kaza yapmış dün serviste gördüm motoru 2013 yeni kasa bi motorla kafa kafaya girmiş karşıdaki motorlu sarhoşmuş üzerine gelmiş kaça bildiği kadar kaçmış ama genede çarpmış çenesi kırılmış kask yokmuş lafta doktor kask osla daha kötü olurdu demiş ne alakaysa çok geçmiş olsun dikkat edelim arkdaşlar bizde suç olamya bilir karşı taraf böyle geliyo işte üzerinize kaç ma yöntemlerini iyice öğrenmek lazım aslında eğitim şart böyle durumlarda kaçma yöntemleri içni videoalr var izlemek lazım

http://img14.imageshack.us/img14/1117/img0689aby.jpg

arkadaşlar bugün servisten geçerken sordum ustaya usta noldu elemanın motor masrafı nekadarmış dedim 8.750 tl masraf çıkmış oha dedim ya baksaınız ön tarah depo değişcek sıfırı 10.500 ztn dedim e perte ayrılcak sigota 2.ci el fiyatını verir dedi

Dün barkın abinin testini falan izleyim dedim.Virajları yok, frenleride zayıf diyor.Kafam allah bullak oldu vallaha.Ama gonlum hyo diyor hala :joker:

ben frenler hakkında aynı düşünmüyorum. frenler güzel hyoda. sadece çok ses yapıyo balatalar cıyak cıyak ötüyor.takmadığım balata kalmadı.

İyi akşamlar bizim rx125 konusu na yazsam hemen cevap gelmez diye buraya yazıyorum kusrabkmayin.
Motorun yağını değiştirdim fakat bi 100 ml fazla koydum sanırım büyük problem yasarmiyim biraz sol taraftan sindiriyor gibi. Ne dersiniz yarın boşaltıp tekrarmi doldurayım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Ben en iyisi yağı boşaltıp tekrar koyim okuduklarım beni korkuttu.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/60273-motora-fazla-yag-koyarsak-ne-olur.html

ben frenler hakkında aynı düşünmüyorum. frenler güzel hyoda. sadece çok ses yapıyo balatalar cıyak cıyak ötüyor.takmadığım balata kalmadı.

brenta kullanıyorum şu organik olanlardan oldukça iyiler kuş gibide ötmüyorlar.

İyi akşamlar bizim rx125 konusu na yazsam hemen cevap gelmez diye buraya yazıyorum kusrabkmayin.
Motorun yağını değiştirdim fakat bi 100 ml fazla koydum sanırım büyük problem yasarmiyim biraz sol taraftan sindiriyor gibi. Ne dersiniz yarın boşaltıp tekrarmi doldurayım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/60273-motora-fazla-yag-koyarsak-ne-olur.html

birşey olduğu yok.boşuna müdahalede bulunma..

Ben şırıngayla çekiyorum fazlasını, vb. bir şeyle halledebilirsin.

arkadaşlar birşey soracağım yardımcı olabilirseniz sevinirim. 3-4 gündür yaşadığım bir olay motorumu çalıştırmak için marşa bastığımda ekrandaki yazılar gidip gidip geliyor uzun süre belli aralıklarla devamlı basmıyorum motorum boğulmasın sorun olmasın diye marş alıp çalışıyordu ama zorluyordu aklıma bujilerin değişmesi gerektiği geldi haftaya servise giderim dedim. Dün gene aynı motorun marşına basıyorum ekran gidip gidip geliyor sonra birden f1 ışığı yanmaya başladı çalıştı ama f1 ığı kaldı. motoru durdurup tekrar çalıştırdığımda gene f1 ışığı yanıyor bu neden oluyor? birde bir kaç gün önce kornada temassızlık vardı kornanın 2 diş kablosu var zaten kornaya giren onları çıkartıp tekrar taktım acaba sigortasını filanmı yaktım zira ondan sonra f1 ve marş problemi başladı kornayı söktüm denedim gene aynı f1 ışığı yanıyor sizce sorun nedir?

arkadaşlar birşey soracağım yardımcı olabilirseniz sevinirim. 3-4 gündür yaşadığım bir olay motorumu çalıştırmak için marşa bastığımda ekrandaki yazılar gidip gidip geliyor uzun süre belli aralıklarla devamlı basmıyorum motorum boğulmasın sorun olmasın diye marş alıp çalışıyordu ama zorluyordu aklıma bujilerin değişmesi gerektiği geldi haftaya servise giderim dedim. Dün gene aynı motorun marşına basıyorum ekran gidip gidip geliyor sonra birden f1 ışığı yanmaya başladı çalıştı ama f1 ığı kaldı. motoru durdurup tekrar çalıştırdığımda gene f1 ışığı yanıyor bu neden oluyor? birde bir kaç gün önce kornada temassızlık vardı kornanın 2 diş kablosu var zaten kornaya giren onları çıkartıp tekrar taktım acaba sigortasını filanmı yaktım zira ondan sonra f1 ve marş problemi başladı kornayı söktüm denedim gene aynı f1 ışığı yanıyor sizce sorun nedir?

akün bitmiş olabilir.ekranın gidip F1 ışığı yanması genelde aküyü işaret eder. kontrol ettirmelisin

Arkadaşlar bugün itibariyle 2013 motorumu hayırlı bi iş için satmış bulunuyorum,alan arkadaşda zaten buraya üye onada hayırlı uğurlu olsun.Allah daha ıyısını nasıp etsın inş..
Motorumu sattım diye formdan kopmuyorum bütün gezi,fotoğraf yada video hatta bilgi ve tecrübelerinizi takip etmeye devam edicem..Hepinize emniyetli,kazasız belasız sürüşler dilerim..

Arkadaşlar ebaydan alışveriş yapan varmı payball aracılığyla paybal a para aktarmak yerine sanal kart oluşturup ona para atsam ordan keiti tank pad bide lastik kalemi falan alcam ücretsiz kargo dio ama kaç günde gelir güvenli olurmu vs vs hiç yapmadığım için tecrübeli olan varmı

Arkadaşlar bugün itibariyle 2013 motorumu hayırlı bi iş için satmış bulunuyorum,alan arkadaşda zaten buraya üye onada hayırlı uğurlu olsun.Allah daha ıyısını nasıp etsın inş..
Motorumu sattım diye formdan kopmuyorum bütün gezi,fotoğraf yada video hatta bilgi ve tecrübelerinizi takip etmeye devam edicem..Hepinize emniyetli,kazasız belasız sürüşler dilerim..

Allah razı olsun.. bilal. Sağ dağlim garaja çektim motoru. Sürüşü çok keyifli. İnazumayı verip gt 250r aldığım için mutluyum kısmet. Allah sana da daha iyilerini nasip etsin...

Ewt. Balıkesirdeydiniz dimi siz. Balıkesire gelmek zor geldi açıkçası. Kısmet herşeyin hayırlısı olsun. Sizin motorunuz da çok güzel. Allah kaza bela vermesin. İnazumada güzel motor kötü diyemem ama rüzgar beni çok rahatsız etti motorda. Alan arkadaşın cbr 250r ı warmış arkadaşına aldı inazumayı. Baya hoşuna gitti cbr ı beyenmez oldu.

Ewt. Balıkesirdeydiniz dimi siz. Balıkesire gelmek zor geldi açıkçası. Kısmet herşeyin hayırlısı olsun. Sizin motorunuz da çok güzel. Allah kaza bela vermesin. İnazumada güzel motor kötü diyemem ama rüzgar beni çok rahatsız etti motorda. Alan arkadaşın cbr 250r ı warmış arkadaşına aldı inazumayı. Baya hoşuna gitti cbr ı beyenmez oldu.

sıkıntı yok benim için ben zaten benim satma sebebim 600 f almak temiz bişey bulamazsam hyoyu kullanmaya devam edicem.hayırlı olsun '13 Hyosung motorunuz.Suzukiyi kaça verdiniz ayıptır sorması?

arkadaşlar yok mu gezen tozan dolaşan 2 resim koyun yorum atın nette mt sahibinden ve facebooka bakıyorum tek mt de öldü :salut:

arkadaşlar yok mu gezen tozan dolaşan 2 resim koyun yorum atın nette mt sahibinden ve facebooka bakıyorum tek mt de öldü :salut:

biraz eskide kaldı ama bunları koymadıydım :)

2wovxqe.jpg

2z820jo.jpg

nbdvrb.jpg

2iidc0i.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar