Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim tanıdığım en yetkili servis Çakırca Motor, Mustafa abi ve Eyüp abi. Küçükçekmecede yeri Motoruda oradan aldıydım, bakımı da orada yaptırdım. Kınacı(işkembeci)'nın yan sokağı hemen. Koru Floryanın tam karşısında kalıyor.

Furkan sen 1000 km bakıma gittiğinde mustafa abide hangi işlemler yapıldı,kaç lira tuttu ve ne kadar zaman aldı..Paylaşırsan sevinirim.

ismini bir türlü koyamadığımız yeni grubumuzun ilk toplantısını gerçekleştirdik :)
bsRpG.jpg
[/IMG] hyosung kullanıcılarını hız kesmeden toplamaya devam ediyoruz :)
K6v2a.jpg
[/IMG]
zNCf7.jpg
[/IMG]
EqUW8.jpg
[/IMG]
w1oiW.jpg
[/IMG]
RaCB0.jpg
[/IMG]
hNVaI.jpg
[/IMG]

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ PAZAR HATAYDAN KİLİS GAZİANTEP KAHRAMAN MARAŞ VE URFAYA BİR GEZİ DÜZENLEYECEĞİZ KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURADAN İRTİBATA GEÇEBİLİR

Bu aksam Furkan [Gnuk] ile 70-80 km kadar istanbul yollarindaydik. Tek kelime iyi gazladik :)
Gopro cekimi de yapti furkan kasktan. musaiti olunca koyar buraya artık siz de cayinizi alir izlersiniz:):)

Bu aksam Furkan [Gnuk] ile 70-80 km kadar istanbul yollarindaydik. Tek kelime iyi gazladik :)
Gopro cekimi de yapti furkan kasktan. musaiti olunca koyar buraya artık siz de cayinizi alir izlersiniz:):)

=) biraz sürecek hazırlaması ama en kısa sürece paylaşacağım. Çaylar benden olsun :)

Eveeet =) Sonunda bitti. Çaylar benden, iyi seyirler. 1080p izlemeyi unutmayın =)

Kayıt;Gnuk
Genelde önde olan =); ysfist

Video 1;

Buda 2. video, 1080p izlemeyi unutmayın =)

Kayıt;Gnuk
Genelde önde olan =); ysfist

Video 2;

selam arkadaşlar..
hyosung gt gtr 650 motor parçaları (2. el ) bulabılecegım bı yer varmı acaba?

sana neler lazım usta buraya yazsan daha ıyı olur sanırım...2, el dersen fatih kılıclı, ve muharrem ozsoy vb yerler var.sen yaz belkı bızım bıldıgım seylerde vardır.

Her gün 250'likler içinde ne kadar doğru karar verdiğimi biraz daha tasdikliyorum kendi kendime. Ninja forumundan bir arkadaşın analizi aşağıda =) 70TL'ye 271km diyor:S Aynı paraya 400km yapıyorum net, fazla bile gider aslında ama ışığa güvenemediğimden benzin alıyorum..

Herkese iyi pazarlar. Daha önce epey tartışılan yakıt tüketimi konusunu güncellemek için sonunda depoyu bitirdim ve sakin kullanımın tüketimi biraz daha azalttığını gördüm. Pazartesi günü Metzeler M5 takım alacağım ve kalın lastiğin yakıt sarfiyatına ne kadar etki ettiğini denemek için de bu depodaki tüketimi baz alacağım.

Motorum 271km için 14,960 litre benzin tüketmiş, toplamda 69,41TL yapıyor. Bu da kilometrede 25kuruş civarında yaktığını gösterir. Stok lastikler ve slip-on egzost için sanırım normal sayılacak bir sonuç her ne kadar bir depoda 300kilometreyi hala görememiş olsam da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar