Sakinlikte son nokta denebilir benimki4 bin devirde vites atıyorum düz yolda, 5. viteste 6 bin devirde sabit gidiyorum
şanzımanı zorluyorsun yapma!! 5500 idealdir..
Sakinlikte son nokta denebilir benimki4 bin devirde vites atıyorum düz yolda, 5. viteste 6 bin devirde sabit gidiyorum
yolda yukarı eğim yoksa 4 binde değiştiriyorum ve dişliyi iyi tutturuyorum sarsma yapmıyor ani gaz vermiyorum yavaş yavaş devirleniyor.şanzımanı zorluyorsun yapma!! 5500 idealdir..
yakıt tüketimin fazla olduğunu düşünenler buraya kullanım tarzlarını, mesela kaç devirde vites değiştiriyorsunuz bunları bir yazsanızda anormal olup olmadığını anlasak.yapılan hızdan ziyade kaç bin devirleri görüyorsunuz önemli olan bu..
250 de EBC sintered HH var 55tl takımı bitmek üzere çok memnunum bu takımdan. Ciyk diye ötmesin diye 8500km de orjinalleri çıkardım ama 3/4 ü sağlamdı.UNdocap kardeş senin kullandığın fren baltaaları kaç para ve nerden aldın
Beyler 250cc karşılaştırması çıkmış, saldırın
http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Evet bir heyecanla izledim gitti. Bence o kadının 50 cc üzeri motor kullanmaması lazım. Racing makinede gidon dönmüyor diyene o bile fazla gerçi. Zaten o boyla gt250r ı nasıl kullandı, alper motoru ona verirken içi nasıl sızladı tahmin etmek istemiyorum :mrgreen: Hangisi en rahattı sorusu bence yanlış olmuş. Naked,racing ve racingimsi motorların arasında tabiki nakedlar daha rahat olacaktır. Birde commuter oturma pozisyouna sahip motorlara alışan kişilere ve daha önce hiç racing oturma pozisyonunda sürmeyen kişilere hyosung ölüm gelmiş belli ki. Ondan pek ısınamamışlar, makine hırpalamış biraz gençleriDaelimci arkadaşın o kadar bozulmasına gerek yok, onunda dediği gibi herşey parasına göre. Bende daelime oturdum denedim gerçekten kalite kötü ama fiyatıda ona göre. Şimdi daelim ile diğerlerini karışlaştırınca yorumlar doğru geldi bana. Bir daha izleyeyim bir kaç şey daha var aklımda onlarıda yazayım :bounce:
Beyler 250cc karşılaştırması çıkmış, saldırın
http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Evet bir heyecanla izledim gitti. Bence o kadının 50 cc üzeri motor kullanmaması lazım. Racing makinede gidon dönmüyor diyene o bile fazla gerçi. Zaten o boyla gt250r ı nasıl kullandı, alper motoru ona verirken içi nasıl sızladı tahmin etmek istemiyorum :mrgreen: Hangisi en rahattı sorusu bence yanlış olmuş. Naked,racing ve racingimsi motorların arasında tabiki nakedlar daha rahat olacaktır. Birde commuter oturma pozisyouna sahip motorlara alışan kişilere ve daha önce hiç racing oturma pozisyonunda sürmeyen kişilere hyosung ölüm gelmiş belli ki. Ondan pek ısınamamışlar, makine hırpalamış biraz gençleriDaelimci arkadaşın o kadar bozulmasına gerek yok, onunda dediği gibi herşey parasına göre. Bende daelime oturdum denedim gerçekten kalite kötü ama fiyatıda ona göre. Şimdi daelim ile diğerlerini karışlaştırınca yorumlar doğru geldi bana. Bir daha izleyeyim bir kaç şey daha var aklımda onlarıda yazayım :bounce:
aynen en son abla düşürme yeter dedimhyosung olan orkadaş videonun sonunda gülmekten kırdı geçirdi yemin ediyorum''apche tipli hepsi bir daha çağırmayın beni'' su anda sesli gülüyorum
![]()
lan alper allah seni davul etsin
valla abi ben demiştim ama videoyu izlersen cbr250r ı orhan atak da aynı şeyi sölemiş ön fren hakkındaValla beyler videoda eski motorumun halini görünce içim cız etti (Nincaaaa olanı)
Alper sen mi demiştin motor fena çok kötü halde diye?