Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dscf0173v.jpg

yanlız herkeste aynı bakış var ne bakıyonuz lan hiç köfte yiyen adam görmediniz mi? :queen:

tekerinize sağlık bi tarafım şişti yeminle

ulan kafayı yiyecem arkadaş 50 tl benzinle 185 km de ışık yandı ne ayak bu :s

sakın hava fılıtresı yerınden cıkmıs olmasın zengın karışım yapıyorsa halıyla fazla yakıt gıdıyor bır deponun sag tarafında hava valfı var oda sorunlu olabılır.birde egzaza ıslak bendıl koz bak cıkan atıklar nasıl dıyeee.gecmıs olsunn.

GENÇLER SİZDEN RİC EDİYORUM ŞU MOTOSİKLET KARŞILAŞTIRMA BAŞLIKLARINA CEVAP YAZMAYIN
AYNI BAŞLIKTAN 20 TANE VAR ARAYIP BULSUNLAR
SİZ MOTORUNUZU ÖVMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ
ÇOĞU ZATEN BAŞLIĞI POLEMİK AMAÇLA AÇIYOR

Gülü seven dikenine katlanır :) Abartılacak bir rahatsızlığı yok kullanmasını bildikten sonra. Zaten bunun en güzel yanıda hyodan sonra her motor oyuncak gibi geliyor üzerine oturunca.
Hyonun naked modeli oturma pozisyonu açısından çok daha iyidir. Hatta cbf150 gidonu takıp daha da yükseltenler bile var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-acillll-3-gunlugune-satilik-119538829/detay

Motorda sıkıntı yoksa çok güzel fiyat. Motor arayanlar değerlendirsin derim.

sana kim söylediyse sallamış birader
bu mantığa göre enduroların tamamı her sürüşte disk değiştirmeli

bu arada leon kardeşim sesin tam geldiği yerden emin ol ondan sonra uygun bi çözüm buluruz

Cevaplar için sağolun arkadaşlar. ses tam nereden geliyor onun için video çeksem belki burada çözülür sorun çünkü kendim sesin nereden geldiğini bulamadım bir türlü :) iyi akşamlar herkese

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-acillll-3-gunlugune-satilik-119538829/detay

Motorda sıkıntı yoksa çok güzel fiyat. Motor arayanlar değerlendirsin derim.
hocam o motor bizim bi arkadaşın sanırım plakasını göremedim ama tüm sticerlar ve jant şeridi cam birebir oda 2010 du 9000binde iken pert oldu kasko başka birine sattı oda 3bin gibi bi fiyata cok masrafı yoktu şaseşinde bi şişiklik vardı hafif arkadaş titizlik yaptı o yuzden perte ayrıldı alan kişi max 1-1500tl masrafa yapmıştır şimdi satıyor olabilir dikkat etmek lazım !

Cevaplar için sağolun arkadaşlar. ses tam nereden geliyor onun için video çeksem belki burada çözülür sorun çünkü kendim sesin nereden geldiğini bulamadım bir türlü :) iyi akşamlar herkese

bir arkadaşından yardım al veya ön çatalı ayaklığa kaldır
eyilip dinlemeden bulamazsın
eğer disk eğilmişse sürerken tutup bırakması lazım
ama bana daha çok teker göbeğinden veya rulmanlardan geliyor gibi geldi
diski eydiysen de çözümü basit ne tarafa eğildiğini bulup aksinden tahtayla vurdun mu düzeliyor

Arkadaşlar cc yükselticeğim için motorumu satıyorum alıcağım motorun pazarlığını yaptık kısa süreliğine bu fiyattan veriyorum ilk sahibiyim açıklamalarda gerekli bilgiler vardır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kisa-sureligine-gelen-alir-2012-hyosung-beyaz-117812714/detay/

tam istediğim motor :( fakat para hiç yok seneye anca alabilicem hayırlı satışlar bi problem cıkarttımı size ? :)

Çok şükür herhangi bi sıkıntısı olmadı yazın yalova-antalya yaptım 1500km yok gezdim herhangi bi sıkıntısı olmadı bakımlarını yağını filitresini zamanında değiştirmeye özen gösterdim arkasındayım motrumun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar