ama ben suanda ıyı degılım maddı durumum kotu ve parcaları alamıyorum motor param parca kutulara doldurulmus vazıyette .. ne yapacam bılemedım.
ama bıraz daha canımı sıkırsa benzın dokup yakarım..
bende butun paramı bozuk bır motora vermıs bulunuyorum..
allah yedırmesın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
ne ben 7 8 mılyarla kuru ekmege muhtac olurum ne de bana bunu yapan adam o 7 8 mılyarla zengın olur...
neyse yapacak bırsey yok artık . semsıye bıze denk geldı.
Hocam sen bu motoru bu halde satın almamışmıydın, GT650R forumundan öyle hatırlıyorum, kazalı almıştın diye?
Derken yanlış hatırlamıyor muşum;
selam arkadaslar bende gt 250r deneyımınden sonra gt 650 r almak ıstıyorum. kendı motorumu cok kotu bır 2. el almıstım eskı sahıbı krank kırmıs yatırmıs motoru ve tamırcıye bırakmıs bende aldım 3 asagı 5 yukarı elımden geldıgınce ıcı dısı yaptırmıstım ve gule gule de kullandım yanı.. yok su yok bu dıyenler motordan anlamıyor daha dogrusu cogunun bı marka takıntısı var yok honda yok yamaha yok suzukı.. hyo gercekten kalıte yonunden ıyı ha evet eksıgı yok mu var.. bu her motorsıklet ıcın gecerlı tabı kullanıcı esaslı ama gercekten hyonun turkıyede olması gercekten cok ıyı oldu.
sıfır alınabılır mı evet alınır ama 650 pıyasası bu kadar azken bu kadar yuksek fıyat koymaları ıyı olmamıs. tuketıcı markaya yonelırım dıyor ee bılader sen 20 bın yaparsan ..
neyse saglıcakla allah kaza bela vermesın.
satılık temız bakımlı bı hyo 650 R gorursenız haber verın lutfen..![]()