Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

işine gelmeyen eline 17 18i alıyor yusuf:) bide torx alyan takımı alıyosun kalitelisinden. kendi işini kendin yapıyorsun ohh mis:)
sen naaptın bay motoya bakmadınmı? yeşilyurta verdinmi okadar parayı? neleri neleri değiştiler

yok eb abi verir miyim. herifler tuttuklarına çakıyorlar. sadece yag yag filtresi değiştirttim. 30 da işcilik verdim. 17 18 i alacagım da garantiden çıkmasın diye periyodik bakıma sokuyorum işte

iyi akşamlar herkese bugün caanım motora nazar değdi sonunda durduk yere yan yattı ne yaptıysam kaldıramadım yavaşça yere bıraktım sonunda ayna attı sapından ama grenajda tırnak ucu kadar bi çizik var çok şükür aynanın tanesi 115 tl imiş orjinali şu saatten sonra orjinale karşıyım :pl: arkadaşlar en ucuzundan en kalitelisinden bildiğiniz yerde ayna lazım link veya mesajla dönerseniz çok iyi olur. bu arada ben motorda devir kesici olup olmadığını da ilk bakımda serviste öğrendim benim redline sokmaya kıyamadığım motora adam 2 3 saniye tam gaz verdi bu servislerden herkes mağdur olmuş galiba :)

Motorunuz enjeksyonlu ise kesici vardır. Ayna için en iyi alternatif 600f aynaları olacaktır. Çifti 60 lira olması lazımdı.

Tiger Egzos GT250R için yeni bir video yayınlamış. Bugüne kadar Tigerın GT250R için sadece RA-900 GT modeli var diye biliyordum, bu yeni sanırım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jR39hwNs1ew&list=UUELv_EryfKYC67WCxbrw-Aw

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SCORPION-EXO-750AIR-KINGDOM-KAPALI-KASK-pmu1672.html

arkadaşlar bu kaskı almayı düşünüyorum kullanan varmı fiyatına değermi

iyi akşamlar herkese bugün caanım motora nazar değdi sonunda durduk yere yan yattı ne yaptıysam kaldıramadım yavaşça yere bıraktım sonunda ayna attı sapından ama grenajda tırnak ucu kadar bi çizik var çok şükür aynanın tanesi 115 tl imiş orjinali şu saatten sonra orjinale karşıyım :pl: arkadaşlar en ucuzundan en kalitelisinden bildiğiniz yerde ayna lazım link veya mesajla dönerseniz çok iyi olur. bu arada ben motorda devir kesici olup olmadığını da ilk bakımda serviste öğrendim benim redline sokmaya kıyamadığım motora adam 2 3 saniye tam gaz verdi bu servislerden herkes mağdur olmuş galiba :)
50 lıraya almıstım ben antalyada kanuni servısınden ama sahıbınden.comda var bır suru kendın takarsın zaten.

yeni çıkan 2013 modellerinin tasarımını falan gördük, ama gösterge panelinin olduğu fotoğrafları bir türlü bulamadım. Acaba gösterge panelinde de değişiklik yapmışlar mıdır?

2013 kasa mevzusu yine karışacak sanırım. Facebook gt250 grubunda birisi şu maili paylaşmış.

RIL7G.png

hareret ısı göstergesi var. gt 650 galiba bu.

bizimkilerde de Göstergede haralet motor blogunda da haraleti ölcecek aleti koycak yer var zaten, becerebilirsen seninde olur ama ne faydası olur onu bilmiyorum :D ona baglı birde fan konur belki ama gerek olurmu tartışılır :D

Bu gün sigorta kestireyim dedim 240 tl sigorta ücreti çıktı.:sunny:
2013 te sigorta kestiren oldu mu ? Bir yerlerde hata mı yapıyoruz

Git sanayiye aliminyum kaynak yaptır. 10 15tl verirsin biter

arkadaşlar sigortacılıkta mantık şu " küçük şehir küçük fiyatlar " nüfusu ne kadar az o kadar iyi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar