Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2012lerin liste fiyatı 10350TL gibi birşeydi. Bir zaman sonra Nakitte 9800TL ye düştüler. Sene biterken de 9500TL ye düştüler.
Tahminen 1000tl fiyat artışı yapacaklardır. Suzukinin inazuması da 11000TL fiyata satılıyor ki kendisi kaliteli de olsa YBR den hallice bi comuter gibi bişey.

2013ler hadi 10500'e alabilecek olsan arada iyi para fark eder. Tekrar beyin vs değişmemiştir diye varsayıyorum.2500tl parayı yapılan makyaja vermek istermisiniz bilmem.
Tabi birde bunun satarken ona göre 300 500 fazla fiyata satacak olmanızı da göz ardı etmeyin

Pek değmeyecek gibi duruyor o zaman.

Yanlız birşey merak ettim. Kanuni bayileri fiyat konusunda biraz fazla mı esnek? Kar oranları nedir?

Bunu sormamın nedeni yazın geçen bir muhabbet.

Orada biri yanlış hatırlamıyorsam antalyadaki bayilerin birinden gt250r için 9.300 nakit(plaka içinde) fiyat aldığını söylemişti.

gt250'dir o demeyin çünkü baya şaşırmıştım. Özellikle sordum emin misiniz diye evet demişti.

10350 ile arasında baya fark var. Fark büyük olunca insan ''nasıl oluyor lan'' diye düşünmeden edemiyor

Yanlız birşey merak ettim. Kanuni bayileri fiyat konusunda biraz fazla mı esnek? Kar oranları nedir?

Orada biri yanlış hatırlamıyorsam antalyadaki bayilerin birinden gt250r için 9.300 nakit(plaka içinde) fiyat aldığını söylemişti.

gt250'dir o demeyin çünkü baya şaşırmıştım. Özellikle sordum emin misiniz diye evet demişti.

10350 ile arasında baya fark var. Fark büyük olunca insan ''nasıl oluyor lan'' diye düşünmeden edemiyor
normalde böle şeyler istanbulda daha ucuza alınırken hatta bazı insanlar izmirden istanbula gelip sıfır motor alırken antalyada ki bayinin istanbuldan daha ucuza fiyat vermesi şaşırttı

0km 2010 veya 2011 olabilir mi? Belki de satici depodaki mali cok az karla nakite cevirmek istemistir.sadece satisla para kazanmalari satis adetlerine bakinca neredeyse imkansiz. Asil parayi teknik servisten kazaniyorlardir

bak şimdi kanuni motorları getiriyor getirmesine ama arada fark var
grenaj renklerine göre satış farkı var bütün dünyada böyle
ama türkiyedeki bayiler tek fiyat üzerinden piyasaya sürüyorlar
bunun dışında 2010 model veya 2011 model ellerinde kalmış motorları ucuza veriyorlar
bak şimdi halen kanuninin elinde kalmış 2008 model gv 650 ler var sıkı pazarlıkla 12 bin liraya kadar alabilirsin

0km 2010 veya 2011 olabilir mi? Belki de satici depodaki mali cok az karla nakite cevirmek istemistir.sadece satisla para kazanmalari satis adetlerine bakinca neredeyse imkansiz. Asil parayi teknik servisten kazaniyorlardir

bak şimdi kanuni motorları getiriyor getirmesine ama arada fark var
grenaj renklerine göre satış farkı var bütün dünyada böyle
ama türkiyedeki bayiler tek fiyat üzerinden piyasaya sürüyorlar
bunun dışında 2010 model veya 2011 model ellerinde kalmış motorları ucuza veriyorlar
bak şimdi halen kanuninin elinde kalmış 2008 model gv 650 ler var sıkı pazarlıkla 12 bin liraya kadar alabilirsin

Bahsettiğim kişiyle tamircide karşılaşmıştık orda işte laf lafı açtı rakamı söylemişti

O yüzden tekrarda sorup doğrulatma şansım yok kaç modeldi diye ama belki de dediğiniz gibidir.

Depoda kalmış bir motor olabilir. Ama sanmam. Neden derseniz 9.300e eski motor almaktansa 200 daha koyup son model almak daha mantıklı. Ama yine de sizin dediğiniz de olabilir.

Birde tek fiyat yok gibi ya. Kanuninin sitesi farklı sahibindende 8-10 bayi var galiba onlarda da fiyat farklı. Ben anlamadım bu nasıl bir fiyat politikasıdır.

arkadaşim bunlar renk olarak 2013 model die geçiyor yan taraftaki model yerinde yazan yıla bakarsan 2012 yi görüceksin ilk ilandada zaten 2013 dizayn demiş 2013model dememiş rengi itibariyle

Kanuni 21 aralıkta yeni modelleri ve dizaynları sergileyecek. Sanırım orda belli olur herşey

Değişir değişir Mustafa abi getirir yeni modelleri ama büyük ihtimalle şuankiler gibi 9750 gibi fiyatlara vermezler, ufak bi zam olur 10.300liste fiyatı üzerinden.Benim tahminim 10.750olur liste fiyatı, 10250 civarında fiyatlarada ruhsat hariç bayiler nakite bırakır.
2012ilk çeyreğinde en geç 2012 yazında gelir yeni kasalar.ama yeni kasalar gelmeden önce ''gelmeyecek'' derler.Anlayana... :)
Tahminim tutarsa ileride bu yorumu alıntı yapıcam :)

bir çok rulmancı da bulabilirsin bu parçayı. antalya da bulamıyorsan istanbul'dan bakabiliriz.
Rulmancıda buldugum saglıklı olurmu onun suphesındeyım. Sonucta tekrar kırılırsa sorun cıkartmasın tekrar motor actırmayalım. Bıde motor acmaya 200 lıra fıyat ıstedı motorcu motor actıran varsa aldıkları fıyatları yazabılırler mı ?

Rulmancıda buldugum saglıklı olurmu onun suphesındeyım. Sonucta tekrar kırılırsa sorun cıkartmasın tekrar motor actırmayalım. Bıde motor acmaya 200 lıra fıyat ıstedı motorcu motor actıran varsa aldıkları fıyatları yazabılırler mı ?

orjinal olsun dersen http://www.akbilya.com.tr/rulman.php?syf=7 burayı ara sor. aynı marka ve model rulmanı bu firmada bulabilirsin..GMB 6207

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar