Ekonomideki fırsat ; malın en değerli olduğu anda satılmazsa kaybedilecek parayı anlatıyor.Az buçuk ekonomiye giriş dersi aldım

Ve bu dersteki grafikten hatırladığım kadarı ile kış mevsimindeki fiyatlandırma fırsat için uygun bir fiyat olmadığını söylüyor.
Motosikletini satıp bundan para kazanmak isteyen biri olacağını ve bunu borsaya yada repoya yatıracak biri olduğunu düşünmüyorum.
- ya motosiklet değiştirecektir.
- ya anlık acil paraya ihtiyacı vardır.
İki durumda da repo vs bekleme ihtimali olmadığı için değerlendirme dışıdır bu durumlar.
Sym ve Bumoto zaten belli bir süredir piyasadalar ve zaten bilinen durumda oluşan piyasa bu durumdadır. Yeni oyuncu sadece inzuma olduğu görülüyor. Onun da 250cc olmasına rağmen gt250r ile hiç bir alakası yok comuterden hallice bir gariban ybr250 cbf 250 gibi birşeydir.
Aksi iddeada bulunuyorum 4-5 ay'a kalmaz bumotonun ne kadar turşu olduğunun ortaya çıkması. Ninjanın 300lük motor üretip 250cc (bakınız vergi dilimleri) piyasasından çekilmesinden ötürü CBR250R ve Hyosung piyasada rakip azaltmıştır.
Genç motoru diyebileceğimiz bu motosikletlerin kendi aralarında; güç, kalıp, çift silindir performansı gibi etmenlerden ötürü GT250 piyasası daha da artacaktır.
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:12 ----------
Bu konuda tek kelime ile "Haklısın"
---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
Motosikletin yılını karbüratörlü mü enjeksiyonlu mu olduğunu vs söylersen daha çok ve doğru yardımı alabilirsin.