Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostum senin bahsettiğin şey zincir boşluğu veya ön veya arka dişli gevşemesi olabilir
eğer uygun devirde değilsen pistonlarda yapar ama o sesi duymadan kesin bişey demek çok yanlış

yok pistonlarla ilgili olduğunu sanmıyorum daha önce 2007 model kullandım. zincir boşluğu dişli boşluğu olabilir dediğin gibi

bu soruma cevap verebilecek var mı ?
Büyük ihtimalle zincir boşluğundandır, gerdirdiği anda ve saldığı anda ses yapıyodur. Bende de zincirimi değiştirmeden önce vardı. Zannediyorum ki debriyaj kullanmadan ani bıraktığın ve ani verdiğin gazlarda yaşıyosundur daha sık.

merhabalar, bi çoğunuz tanıyodur sanırım bi süredir siteye giremiyordum eski gt250r sahibiyim.şimdi yeniden bi motor bakıyorum, ya 2012 250r ya da 2006 kawa er6 f alacağım. max bütçe 8000 - 8500. Siz olsanız ne tercih ederdiniz?

merhabalar, bi çoğunuz tanıyodur sanırım bi süredir siteye giremiyordum eski gt250r sahibiyim.şimdi yeniden bi motor bakıyorum, ya 2012 250r ya da 2006 kawa er6 f alacağım. max bütçe 8000 - 8500. Siz olsanız ne tercih ederdiniz?
daha sonra motosikleti satacaksan er–6 da sıkıntı yapamayacağını düşünüyosan er6f al.
.Aslında bundan önce sorulacak soru er6f bakımlarına, benzinine güç yetirebilecek misin?
En iyi motosiklet lan yarın motosiklete bir şey olsa nasıl meyvem bunun parasını diye.düşündürtmeyendir

daha sonra motosikleti satacaksan er–6 da sıkıntı yapamayacağını düşünüyosan er6f al.
.Aslında bundan önce sorulacak soru er6f bakımlarına, benzinine güç yetirebilecek misin?
En iyi motosiklet lan yarın motosiklete bir şey olsa nasıl meyvem bunun parasını diye.düşündürtmeyendir
er6 buyuk ihtimal 2006 model olacagi icin rutin bakimparin disinda cok masraf cikartir mi diye korkuyorum, benzin max %20 farkeder heralde. Ayni motoru tekrar almak istemiyorum ama er 6 basima bela olacaksa hyo alirim

er6 buyuk ihtimal 2006 model olacagi icin rutin bakimparin disinda cok masraf cikartir mi diye korkuyorum, benzin max %20 farkeder heralde. Ayni motoru tekrar almak istemiyorum ama er 6 basima bela olacaksa hyo alirim
Er6 güzel makina ama parçalar hiç ucuz değil. Çok pahalı diye şikayet edilen hyonun arka amortisörü 400tl bir ninja250ninki 1500tl er6 da o civarlarda olacak.
Garantili motosiklet olmaduğu için istediğin yerde bakım yaptırabilirsin ama bu da motosikleti zamanla hiç edebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...z-kask-mont-eldivenler-hediye-100083551/detay
arkadaşlar cümleten s.a 2007 model hyosungum vardı satmak zorunda kaldım (tayin sebebiyle nakit ihtiyacım vardı) bu motorsiklete bir bakıp önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim biraz acil yalnız babamı ikna edemiyorum 0 km al diyor ben de bu da zaten 0dan farksız diyorum (henüz görmedim ama ) o eksoz üzerinde yokmuş görüşleriniz için teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...z-kask-mont-eldivenler-hediye-100083551/detay
arkadaşlar cümleten s.a 2007 model hyosungum vardı satmak zorunda kaldım (tayin sebebiyle nakit ihtiyacım vardı) bu motorsiklete bir bakıp önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim biraz acil yalnız babamı ikna edemiyorum 0 km al diyor ben de bu da zaten 0dan farksız diyorum (henüz görmedim ama ) o eksoz üzerinde yokmuş görüşleriniz için teşekkürler
kaçırma derim, hem son seri hem ekstralı..

Kaçırma bencede sahibi çok manyak değilse ve 1. 2. 3. viteslerde makinayı redline'a sokup dolaşmadıysa ki olması milyonda 1 ihtimal.
Çok güzel makina hemde akrapoviç eksozu da var. adam en az 400tl falan ucuza veriyor.Gerçekten acil satıcı.

Bak bu da benim ilanım ona göre düşün fiyatı.

Sahibinden Beyaz 2011 yeni kasa GT250R

valla çok aklıma yattı alacam gibi ama gidip bi görmeliyim daha 20 gün önce görev yerim sakaryaydı o zoruma gidiyor şimdi :) hepinize çok teşekkürler

arkadaşlar hyo isteyen varsa satabilirim 2012 model henüz 2000 km yapmadı ama ekim 15 ten kasım 1 e kadar 15 bin km yapmayı düşünüyorum :D

S.a Arkadaşlar şu sıralar motoro çok merak saldım ve bir tane almaya karar verdim hem görüntüsü hem yeni başlayanlar için en çok ideal görünen gt 250 r almayı düşünüyorum. Alacağım model 2008 olacak. Fiyat olarak sice ne kadar eder ve nerden temizini bulurum.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar