Bizim motosiklet yandan güzel görünüyor fakat karşıdan otobüs gibi kocaman bi kafa görüyorsunuz.
Airduck olarak yapılan iki göz sebebiyle karşıdan bakınca kocaman geniş kafalı gözüken görünümü inceltmek için yapılmış güzel bir değişiklik.
Bizim kasalara da uygulanabilirse değişiklik yapmayı düşünürüm açıkcası.
Zaten sırf önden kötü gözüktüğü için bizim motosikletlerin arkadan ve yan-arkadan fotoğrafları 10 numara güzel oluyor.
umarım sadece bu değişiklikler değil de başka güzelleştirmeler/iyileştirmeler de yaparlar... belki o takdirde 4 silindir japonlardan vazgeçip GT650R da alabilirim, şimdilik bekleyip para biriktirmeye devam... acele yok![]()
2013tede şuanki modeller gelicek ama 2014te kesin yeni kasaMerak ettiğim şey resimdeki gibi olcakmı, 2013 kasalar ? Asıl soru bu yani cıkcakmı cıkmıcakmı, öylesine konsept bi resim yapmışta olabilirler..
2. şeyde bu yeni farın ve kafanın karşıdan görünümü..
aslında kafa tam fazer veya r6 nın far sistemi için biçilmiş kaftan amaBizim motosiklet yandan güzel görünüyor fakat karşıdan otobüs gibi kocaman bi kafa görüyorsunuz.
Airduck olarak yapılan iki göz sebebiyle karşıdan bakınca kocaman geniş kafalı gözüken görünümü inceltmek için yapılmış güzel bir değişiklik.
Bizim kasalara da uygulanabilirse değişiklik yapmayı düşünürüm açıkcası.
Zaten sırf önden kötü gözüktüğü için bizim motosikletlerin arkadan ve yan-arkadan fotoğrafları 10 numara güzel oluyor.
650 R da alınmaz be hocam, cift silindir motor sonucta ivmelenmesi noolcakki onun :S Bi 4 silindirin tırnağının kiri olamaz bence.
Birde elince kalcak, hayatta satamassın.. İlanlara bakıyorum tek sayfa oda 2 yıldan beri aynı motorlar hep...![]()
2008 derken yanlış anlaşışmasın o motor 2007 model di trafiğe cıkışı 2008 olabilir karbüratörlü lüydü ayrıca cok sıkıntıları vardı yakın bi tanıdığım aldı o motoru karbüratörünü filan değiştirdik o videodaki cocuk bilmiyen ustalara kurcalatmış aletialtın elbiseli adam da 2008 modelini tanıtıyor ön firenlerin yetersiz arka fireninde ufak dokunuşlarda kitleme yaptığını virajlarda amortisörlerin yetmediğini ve orjinal lastiklerinin berbat olduğunu söylüyor 2011-2012 modellerde bu sorunlar ne kadar giderildi
Kac paran var![]()
lafı ağzımdan aldın![]()
4000tl sakın alma bence zaten ekle üstüne yüzde 98 sakat bi alet alırsın çünkü 4000tl yeŞimdilik 4000 lira nakit. üzeri içinde bekleyen banka kredisi ama ne kadar uygun olursa o kadar memnun olurum![]()
Şimdilik 4000 lira nakit. üzeri içinde bekleyen banka kredisi ama ne kadar uygun olursa o kadar memnun olurum![]()
aynen kardeş adam 2006 -2007 modele 6500-7000 yazmış yok deve adam 2010 modele istiyor o fiyatı ...neyse bugün yine bir ölçüm yaptım kapağa kadar fulledim 271 km yol gittim sonuç 43,01 tl yani 9,35 lt benzin aldım benzinin litresi 4,60 idi bana göre iyi bir değer işe gidiş gelişde kullanıyorum genelde şehir içi ama çevre yolu yani düz yolda var bunun içerisinde yanlış hesaplamadıysam 158 kuruş yapıyor bence hyoya da çok değilgerçkten sıkışan haricinde herkes daha yüksek fiyatlar istiyor....
yaf ramço sen olsan aynısını yapmaz mısın?gerçkten sıkışan haricinde herkes daha yüksek fiyatlar istiyor....
Arkadaşlar GT250R yedek parça fiyat listesi nereden bulabilirim ya da fiyatları nereden öğrenebilirim?
Kaza yaptım yetkili servise mi yoksa tanıdık bir motor tamircisine mi bırakmam iyi olur?
Sigorta ıvır zıvır işlerini nasıl yapıcaz.
Bunlara yardımcı olursanız çok iyi olucak. (Burada yetkili servis yok. Çevre illerden birinde var sadece)
ulem bende niyo çok yakıyor ozaman yan 300 km yi göremedim daha depoylaForuma yazmışmıydım hatırlamıyorum. Geçen hafta rekor denemesi yaptım.
90-110km arasında uzun yolda ölçüm sonucunda. 3lt/100km yol yaptım.
Yakıt CBFlerle yarışıyor resmen
KM olarak söylemek gerekirse bir depo ile 565km yapar. Ohannes :S
Agresif kullanımlarda bir depo ile 420km yaptığımda oluyor.Hatta daha azı bile.