kardeşim ben bu motorla başladım. - ki benim mantığım şudur ki ata binmek essek uzerinde ögrenilmez. yani demek istediğim şu. sen cbr 125 veya herhangi 125 lik 150 lik vitesli bir motosiklette motor kullanmayı ögrensen bile tekrardan bu hyosung'un ustune bindiginde yeniden baslıyormus gibi olucak. cunku baslı basına bir racing motor. yatırmasını kaldırmasını kontra yapmasını bu motor uzerinde ogren. benim kazalarım oldu bu motorun uzerinde ama ben biraz bıckın bi insanım (

sagolsun hyosung bende 14 platin 2 plaka hatıra bıraktı. ama bu benim hatam cunku altımdaki canavarı tanımadan bir şeyler yapmaya calıstım. bu da hiç hos değildi. sakın hafifede alma hyosungu 250 likdir sudur budur diye gercekten guclu bir makina fazlasıyla seni tatmin edicektir. ve cok dogru motoru gozunde buyutme sanki bisiklette biniyormuscasına bin ustune ama hafifede alma hyosung öldürmye yeticek bir makina. tekerin duz bassın.
Abi sen naptın

Övdün mü yerdin mi korkuttun mu tavsiye mi ettin. Kilitlendim ben

Daha önce binmediğim makina olsa şimdi 2 kat korkuyo olurdum. Söylediklerinde en ufak hata yok da yani böyle pat diye de söylenmez ki

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
Merhaba arkadaşlar motosiklete yeni başlayacak 192cm boy 83 kg birisi için Hyosung Gt250r çok büyük gelir mi,alışma evresinde çok zorlarmı,motosiklet hata affedermi,yeni başlayacak birisine tavsiye edermisiniz? aklımdaki soruları cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler.
Öncelikle yaşın kaç onu da bi sormak isterim açıkcası.
Benim şahsi görüşüm 120 yi geçmeyen motosiklet trafikte çok tehlikelidir. Sollaman gereken durumlarda adam 115 ile gidiyor sen sollamak için sola çıkyıorsun adamı geçmen 2 saat sürüyor. O sırada arkadan gelen senin için büyük tehlike oluşturuyor. Sırf bu sebeple 250cc motosiklet ile başladım. Ve iyiki yapmışım diyorum.
Neden dersen 17-21 arasında insanlar gerçekten sınırları fazla zorluyor ve aşırı (içi boş) öz güveni oluyor.
benim de ilk motosikletim 1 sene önce aldım. aldığımda 28 yaşındaydım. Daha öncesinde hiç motosiklet kullanmamıştım ama çok fazla artçılık yaptım (6-7binkm) tabir yerinde ise kedi gibi izleyerek kasaplık öğrendim
170 boyundayım ve bu tecrübesizliğim ile birleşince motosikleti duruyor haldeyken 3-5 defa düşürdüm bu da bana ayna,sinyal kırıkları ile döndü tabi.Sebebi ayağımın bir an ters meyile gelmesi boşta kalması ile olan bi anlık boşluk ve nanay yavrum nanay. Senin bu şekilde bi durumla karşılaşman çok az belkide hiç olmayacaktır.
Ufak tefek yana yatırmalar olacaktır. Unutma her motorcu bir gün aslfatın tadına bakacak

Tavsiyem kesinlikle koruma takozları al. yaptır uydur bi şekilde. Yoksa aynan sinyallerin grenajların kırılır çizilir canını ve cebini çok yakar.
Onun dışında akıllı ol

Sonra bu motosikleti kullan. Kalkışları ve ivmelenmesi çok güzel bi motosiklet.Ama aynı zamanda çok sakin kalkıp sakin sakin de gidebiliyor.
Sakin kullanırsan hiç birşey olmaz allahın izni ile.