Sa ağalar nasılsınız ,

)
bu motorun ısı sensörünü 70 gün oldu getiremediler merkez yedek parçadan aslında çok ilgili bir yer ama uzun zamandır geçiştiriliyordum
telefondaki adam bişeyler söyledi hyosung fabrikası mahkemelik felan parçalar gelmiyor gibisinden tuhaf şeyler söyledi bilgisi olan var mı?
başka yerde aradım parçayı her zamanki gibi yeşilyurtmotor da buldum sağolsunlar az pahalı ama stokları sürekli dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
yok canım ne önemi var.:wiinkk:
Ya bugün hep şanssızlık gidiyor,koruma almıştım az önce kargo geldi,açtım ki ne göreyim başkasının ürününü yollamışlar.Motosiklet için 300 tllikayakkabı çıktı içinden:santa: aslında çok iyi bişey kullanmak gerek :thumleft: kütahyadan biri almış,neyse firmaya ürünü göndercem şimdi
ahaha mustafa abi merhaba , nasılsın insanların uğursuz haftaları oluyor aman dikkat et

)
inş motorun sağını solunu sökmezler basit bişeydir geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
alt koltuk acma anahtarı gevşedi şimdi koltugu bile acamıyorum dün sinirden az kalsın kıracaktım.daha önce başına böyle bir şey gelen varmı
merhaba , sorunu çözmüşsündür inş.
arkadaşlar yeni modeller hariç alt koltuğu açamazsanız eliniz arkadan takın kıracakmışcasına kaldırırsanız geliyor hemen hiç bir zarar görmeden ,sağlam plastik olduğundan birşey olmuyor ama alışkanlık haline getirmeyin ,
nasıl keşfettim ? : arka kilite anahtarı soktum ve çevirdim çıt dedi boşa düştü açamadım arka kliti meğer içinden teli çıkmış tamirde nasıl taktılarsa artık yarım ustalık hep ...
önce ön koltuğu bi sinirle yerinden söktüm sonra elimi ordan sokup yukarı gerdirdim arka koltuğu aradan tonavida soktum ama mantıklı bi yöntem değil grenaj çizilebilir arka koltuk gergisini ileri tornavida ile ittim açıldı sonra teli yerine geri taktım düzeldi ,
yani sonuç olarak biri gelip ufak bir el hareketiyle ön koltuğunuzu kaldırıp beyni rahatlıkla çalabilir şaka gibi ama gerçek