Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla ben katılmayı cok istiyorum ama ehliyetim
Olmadıgı icin gelemiyorum yine de sağım solum belli olmaz ehliyetsiz çıkıp gelebilirim :)
Aynen bende gitmeyi cok isterdim ama benimde ehliyetim yok.Bu şekilde cıkmam ama, bence sende cıkma.Şimdi bölge bölge jandarmaların görev alanı falan olur, aman aman.. Hem direk durdururlar, hemde nuh demez peygamber demez, lafta dinlemezler.

ben bir kaç kez katıldım o geziye hatta ana sayfadaki toplu çekilen resimde bende varım önlerde giderken bir kaç kez toplu polis çevirmisine girmiştik ehliyetsiz gideceklerin dikkat etmesi gerekir bilginize. Bende çok gelmek isterim fakat muhtemelen gelemiycem eşim hamile yalnız bırakamıyorum.

herzaman beklerim dostum. istediğin baklava olsun. sağol allah herkese nasip etsin

arkadaşlar egsozlarınızın kararmasını istemiyorsanız motoru çalıştırıp direk gitmeyin. motoru çalıştırın rolantide biraz çalışsın ısınsın sonra kullanın hem motorun ömrü uzar hemde egsoz kararmaz baktığım motorların bir çoğunda egsozlar kararmaya başlamış dikkat edin. :cat:

konu egzozdan açılmışken benimde dikkatimi çeken nokta bu enjeksiyonlu hyoların egzozları daha çok kararıyor. bende 07 model var egzoz hala cillop gibi ayrıyeten ilanlara dikkat ettim karbüratörlü hyoların egzozlarda kararma yok yeniler gibi

valla benim eksoz da kararmaya başladı ama o önemli değil, tek korkum birini yakması o yüzden bişey yapmak lazım

arkadaşlar egsozlarınızın kararmasını istemiyorsanız motoru çalıştırıp direk gitmeyin. motoru çalıştırın rolantide biraz çalışsın ısınsın sonra kullanın hem motorun ömrü uzar hemde egsoz kararmaz baktığım motorların bir çoğunda egsozlar kararmaya başlamış dikkat edin. :cat:
Hocam bunun mantığıı nedir anlatırmısın ?

Ben zaten coğunlukla calıştırıp rolantide 1 dk kadar bekleyip öyle cıkıyorum, ondan sonraki ilk bi iki dakka da düşük devirde takılıyorum, motor hem yağlama yapsın hem ısınsın diye.Bazen acelem oluyo yada beklemek istemiyorum direk cıkıyorum ama 3-5 bin devir aralığında 1-2 dakka hafif hafif takılıp gene motorun kendine gelmesini bekliyorum...

buna katılmıyorum çünkü bende motoru ne kadar acelem olsada 1.8-1.6devire indirmeden hareket etmiyorum hata e-5e cıkana kadar 3bin devirden yukarı cıkmıyorum 2 viteste 20km takılıyorum :D ama yinede kararmış biraz kolayı var :D parlatırız :D

Aynen bende gitmeyi cok isterdim ama benimde ehliyetim yok.Bu şekilde cıkmam ama, bence sende cıkma.Şimdi bölge bölge jandarmaların görev alanı falan olur, aman aman.. Hem direk durdururlar, hemde nuh demez peygamber demez, lafta dinlemezler.
Jandarma trafik durdurursa sorun olmaz bende askeri personelim yeni bıraktım görevi bana kıyak geçerler de polis ekiplerinden emin değilim :D

Ben daha gt250r başlığı altında kimsenin bir etkinliğe katıldıklarını görmedim :D ancak kedi yaptıklarına katılıyorlar :D

kanıma girmeyin.. yeniden borca sokmayın beni...
250cc segmentinde ''best looking'' en iyi görünüşe sahip olan motor abi biliyosun :) 600f yanında tırt kalıyor

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Ben daha gt250r başlığı altında kimsenin bir etkinliğe katıldıklarını görmedim :D ancak kedi yaptıklarına katılıyorlar :D
gt250r kullanıcısının etkinliğe katılma ihtiyacı yokki.. grup sürüşünü yapıyoruz zaten ,kendimiz toplandığımızda zaten en az 10motor oluyoruz :cherry::p
Geçen yaz düzenlediğim ortaköy buluşmasından bir kare :)
38912430964352573012410.jpg

bu yazda ortaköy kahvaltı seferlerine başlayacağız,uygun zamanı kolluyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar