2. videoda adam iyice ağırlığı öne veriyor arkaya düşmemek için yani sonuçta adam uğraşmış yapmış helal olsun

bu motora yüklenirsen garanti ön kalkar ve oturarak yaptığın için anında arkaya düşürür üstünden atar

cesaret edemeyip yapmıyorsunuz hiç biriniz mantıklı olanda o ama saygı duymadığınız her konu gibi başıma böyle bir kötü olay geldi diyorum ve beceriksizliğime geldi ona bile laf atan sizler haklı çıkmaya çalışmayın yazılarıma alper ali ve yeni yandaşları görkem cevap yazmazsa ben zaten hiç alıntı yapmyorum sizden yana
hantal değil alper her motorun önü kalkar sıkıştırınca ayarsızda olsa şahlanır bildiğin 1 karış şahlandı

Ali güzel motor kullanıyor bi sıkıştırsın rodajı aştıysa kalkıyormu kalkmıyormu göstersin sana aliden ricamdır tartışma konusu aramayın bizde motoru önü kalktıda 20 mt gitti demedik

bildiğin şahlandı bıraktık gazı şoka girdim birden
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
görkem uza hadi bi manita yap buraya fazla takılma sosyal ol biraz

geceleri uyumayıp 24 saat burda takılıyorsun yarıldım gülmekten yorumuna

hadi anam hadi fotolar çek koy vitaminsiz bedenini

) ayrıca uyarı için mantıklı bilinçli adam özelden msj atar bana msj atsaydın

burada show yapanlarıda biz sopalıyoruz bekçileri varmış buranın bi doğru söyleyeni köylerden kovanlar birde show yapanlar