2. videoda adam iyice ağırlığı öne veriyor arkaya düşmemek için yani sonuçta adam uğraşmış yapmış helal olsun1-videoda 13t dişli demiş yani stok alet değil oynanmış 2-videoda ise stok mu bilmem ama ayaklarını artçı peglerine koyuyor dikkat ettiyseniz +görkem normal şartları kast etti bu alet o konuda hantal bende katılıyorum görkeme + ozan kimseye mana bulup baızları diyip geçiştirme ya ad ver ya yorum yazma sonra üstüne alındın diyosun parça yoktur arkadaşım napıyım kanuni gibi bi disbiritör varsa normaldir ne diyim arkadaşımın cbr125r ıda kaza yapmıstı adam 2 ay parça bekledi he şimdi bunu dedim die prim yaptırmaya çalısıyosun dersinbak şöle diyim bu motoru almayın kimse almasın tek enayi ben olıyım ben razıyım
![]()
hantal değil alper her motorun önü kalkar sıkıştırınca ayarsızda olsa şahlanır bildiğin 1 karış şahlandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
görkem uza hadi bi manita yap buraya fazla takılma sosyal ol biraz1. Yukarda sana sert bi uslup kullanmadığımı özellikle belirttim, ki gene kullanmadım.Bilinçsiz bir kullanıcı olduğunu söylemem dışında şahsi hiçbirşeyde söylemdim.Sen tutup "niye zıpladın" "niye celallendin" gibi şeyler kullanmışsın.Sanal alemde tartışmak tarzım değil.Bu mesajdan sonrada diğerleri gibi görmemezlikten gelirim seni.
2. Bilinçsiz kullanıcı dememi gene doğruladın, yukarda ne yazdım ben "bu motor debriyaj tokatlamadan ön kalkacağına inanmam". Sen "debriyaj tokatlama"nın ne olduğunu bilmeden gelip bana anlatmaya calışıyosun.Vede alakasız bir şekilde ilk mesajında sanki gaz acında ön kalkmış anlamı cıkıyo.
3. Sadece neşeli neşeli fotoraflar eklemiyorum.Başıma ne geldiyse yazıp ciziyorum.Bikaç sayfa geriye git neredeyse yolda kalıyodum, ki onun bile fotoraflarını koydum bidonla benzin alıp doldururken, telefonla yardım alırken vs.