anlamadığım olay neden 30bin yapmış motor 4bin tl ediyor 30bin de olay bitiyosa açık açık konusıyım km re düşürene hak veriyorum bu nedir arkadaş aldık bi alet sıfır 10bin tl verdik 30bin km oldu 4bin tl mi satıcaz görkem olay bumu ? 50.000km oluncada noter masrafını karşılaması koşulu ile hediye ederiz. Bu yüzden km reler düşürülüyor orda gördüğünüz 2006-2007-2008 olup 2-3-5-7bin km diyen motorlar hep 30-40-50bin çoğuda bunu resimlerde bile belli ediyor.BU KADAR BANA GÖRE AZ YAKAN Bİ ALET 2006 MODEL OLUP ARABA EGZOSU TAKILIP 1800KM RE DENİLİYOSA 30BİN KM DEKİ ALET 4BİN TL DENDİĞİNDENDİR BU ŞAMATA BU KOMEDİ ------- ALIN SİZE 31.000KM DEKİ ARKADAŞIN MOTORU GÖRKEM SENİN KİNDEN TEMİZ DURUYOR http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...zi-aksesuarlisi-bakimlisi-yok-86214431/detay/@TEKTEKER_RAMÇO
Fiyat konusunda sonuna kadar haklısın ama o ilanlar ciddi anlamda motoru satmak icin değil.Maksat renk olsun, hem ciddi anlamda satmak isteyeceği zaman ilan fiyatını bi kac bin tl düşürücek "acil paraya ihtiyacım var yoksa motorun ederi bu değil" ayağına yatıcak.Yada bi enayi gelirde hani olmazya ya ilk baktığı ilan o olur, almak ister falan.
Şöyle söyliyim benim eski motoru ben 4400 tl ye almıştım, 10 kişiden 9 u beğeniyodu coğuda sıfırmı aldın diye soruyodu, arada iyi anlayanlar sanki biraz yıpranmış vs diyenlerde oluyodu tabi.Motor 2008 enjeksyonlulardan, 5 bin km civarı gezdim bi kere yolda kaldım sigortası attığından, canavar gibiydi kısacası ama km si 22 800 dü aldığımda.Motorun hakkı en fazla olsun olsun 5000-5200 tl olsun.
Sonra km si baya arttı 30 bine dayanıyodu işte.4550 ye sattım.Bence o km deki motor daha fazlada etmezdi, en fazla 4700-4800 fazlasını kesinlikle haketmezdi benim gözümde.Sonra gördüm sattığım adam 7200 tl ye ilan açmış.
Şimdi ben bu alışverişleri yaptıktan sonra bakıyorum 2006-8 karburatörlü modellere ucuk ucuk fiyatlar isteniyo, gülüp geçiyorum sadece.(İstisnai iyi motorlar oluyo arada, kimse üstüne alınmasın, ben piyasanın genelinden bahsediyorum)
Birde senin dediğin gibi o ayardaki motorlar ciddi anlamda bakım istiyo.Ben eskisini satmayıp binseydim 1500 tl civarı bakıma para harcıcaktım.Lastik takımı vs. herşeyi pahalı zaten.