dostum hiç olmamış kusura bakma orjinal egsozu daha iyi hem motorun ömrü açısından hem görüntü açısından hemde yakıt açısından
geçmiş olsun...
sadaka vermenizi öneririm...
hyosung cc ne göre çok iyi performanslı bi alet ama ninja sıralı silindirli oluşundan dolayı yüksek devirlerde cok canlı zaten 12bin devirde bile redlineye girmiyen bi alet ten söz ediyoruz normal şartlarda ninja nın geçilmesi imkansız ama ben yinede hyosung seviyroum v twin motorumu seviyroumninjanın 4 beygirlik üstünlüğüne rağmen hyonun performansı bence takdire şayan
hyosung cc ne göre çok iyi performanslı bi alet ama ninja sıralı silindirli oluşundan dolayı yüksek devirlerde cok canlı zaten 12bin devirde bile redlineye girmiyen bi alet ten söz ediyoruz normal şartlarda ninja nın geçilmesi imkansız ama ben yinede hyosung seviyroum v twin motorumu seviyroumcelal (undocop) ile chonix arasındada bi 30kilo vardır die tahmin de ediyorum
:
gugukk' Alıntı:dostum hiç olmamış kusura bakma orjinal egsozu daha iyi hem motorun ömrü açısından hem görüntü açısından hemde yakıt açısından
-unnamed-' Alıntı:o araba egsozlu motoru üstüne para verseler binmem...
o nedir arkadaş yav...hyosungtan utandım...
haklısın hocam. anlattığım gibi zaman olmadığından dolayı öylesine yapılmış bi şeydi. Bu hafta kendi egsozuma kavuşacağım.
bi olmamış lafı yeterliydi hocam. gereksiz yere böyle ifadelerin bir mantığı olmadığını düşünüyorum
hyosung cc ne göre çok iyi performanslı bi alet ama ninja sıralı silindirli oluşundan dolayı yüksek devirlerde cok canlı zaten 12bin devirde bile redlineye girmiyen bi alet ten söz ediyoruz normal şartlarda ninja nın geçilmesi imkansız ama ben yinede hyosung seviyroum v twin motorumu seviyroumcelal (undocop) ile chonix arasındada bi 30kilo vardır die tahmin de ediyorum
:
Ben de eksozumu değiştirdim![]()
Arkadaşlar bugün çok büyük bir kazadan kıl payı kurtuldum gerçekten şanslıydım herhalde. Arkadaşla görüşmek için karşıya kurtköy sabiha gökçen taraflarına gitmiştim. Bölünmüş yol vardı, 2'şer şeritlik karşıdan gelen araba nasıl becerdiyse ben bile son anda gördüm geldiğini, dümdüz yolda ortadaki aydınlatma direğine geldi çarptı tam önümde ben de 80 90 la gidiyordum dondum bir an baktım direk yıkılıyor ama allahtan tam biz geçtik arkamıza yıkıldı. yani belki birkaç saniye daha geç kalsam tam üstümüze yada önümüze düşecekti. tamamen şans eseri kurtuldum.
Aramızda kilo farkı var doğru ama Chronix'in cometi ile de zaman zaman yolda takıldığımız oluyor. Comet 65bin gibi çok yüksek bi km de olmasına rağmen benimle kafa kafaya gidebiliyor hatta beni geçebiliyor(pilotaj farkı).hyosung cc ne göre çok iyi performanslı bi alet ama ninja sıralı silindirli oluşundan dolayı yüksek devirlerde cok canlı zaten 12bin devirde bile redlineye girmiyen bi alet ten söz ediyoruz normal şartlarda ninja nın geçilmesi imkansız ama ben yinede hyosung seviyroum v twin motorumu seviyroumcelal (undocop) ile chonix arasındada bi 30kilo vardır die tahmin de ediyorum
:
tam benlik bir egzozmuş. beğendim. Ancak soba borusu kısmını değil.Plastik aksam yeri hoşuma gitti.
En azından dalgınlıkla ayakkabımın tabanını egzoza yapıştırmam. bunun bir videosu var mı sesi duyalım.
elcik ve manetleri hallettim..
vidalar geldi, duble cam almak istiyorum birde..
ped'ler kargoda..
bakalım...
http://c1205.hizliresim.com/x/3/58jm2.jpg