Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Buldum da resimler yok. Bi tane tank pad var. daha öncede bakmıştım yanlış buldum sanmıştım.
Gittigidiyor falan daha etkili olurdu. Facebook dan da pad mi alınır yawww :salut:

abi görüş adamla orada iletişim bölümünde yazıyor herşeyi...
sahibinden.com'da da var adam...
lakin orada ki mağazasını bilmiyorum...

Ok. Tamamdır :cat: , Arkadaşlar şu egzoz bir tek bende mi çok sıcak yoksa hepiniz el birliği yapıp benden saklı iş mi çeviriyorsunuz.
Üstünde mangal yapacağım. 10 km yol gidiyorum. El yaklaştıramıyorum. uzun yolda siz düşünün artık. içi mi tıkandı. ne oldu la bu egzozaaa :pr:

Ok. Tamamdır :cat: , Arkadaşlar şu egzoz bir tek bende mi çok sıcak yoksa hepiniz el birliği yapıp benden saklı iş mi çeviriyorsunuz.
Üstünde mangal yapacağım. 10 km yol gidiyorum. El yaklaştıramıyorum. uzun yolda siz düşünün artık. içi mi tıkandı. ne oldu la bu egzozaaa :pr:

Benim egzos da sıcak ama sebebini bilmiyorum. Her zaman olmuyor. Çözemedim.

Benimki her daim aynı yaw, 12 km iş -ev mesafesi eve geliyorum. 2 saatten önce branda çekemiyorum. Alev alev egzoz.
Dün servisteydim. Geç saat oldu diye haftasonu bakalım. Tıkanma olabilir dedi. Dün akşamdan bu yana kafam 1 milyon olduğu için tam olarak ne dediğini bile hatırlamıyorum.
Seramikler kırık olabilir mi dedi. içinden bir şey dökülmüş mü dedi. ben mi iyi uyduruyorum anlamadım :p
Anladığım tek şey egzoza 2 kere pabucumun tabanı yapıştı o kadar. 3. de ne olacak merak konusu ?
durduğum yerde sohbet ederken ayakları geriye atmamla arkadaş alev alev yanıyorsun demesi bir oluyor. :pr:

Egzoz ısınma olayı bende var ki motor daha 3km'de yani :) gerçi her seferinde ısınmıyor ama ısınıyor yani :)

normaldir ısınması:)
herkesin ki öyle..
ekzoz çabuk soğurda içinde ki katalizör geç soğuyor...
bu arada detaylı temizlik yaptık yine:)
zincirin yağ zamanı gelmişti, komple temizleyip öyle yağlayayım dedim...
bakalım temizliği beğenecekmisiniz;
59dxn.jpg

Ben de arkalara orjinal olmayan taktım tavsiye etmem kaç km oldu hala ötüyor alışmadı ama frende sıkıntı yok gibi geldi bana. En güzeli orjinal tabi

Arkadaşlar Sigorta yaptırıcam da bugün bir fiyat aldım internette gördüğüm fiyatların 2 katı :) yani 70TL dediler. Tavsiyelerinizi bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim

ben 58 tl ye yaptırdım :) motoru alırken noterde 67 plaka kalsınmı yeni plakamı çıkartacaksınız diye sormuşlardı bende 34 plakanın avantajı olmadığı için 67 plaka kalsın dedim biliyordum istanbul plakaların sigortalarının çok pahalı olduğunu 58 tl ye hallettim

xenon alacaksa varsa beraber alalım ama h3 leri ben alarım h1 ihityacı olan varsa beraber alabiliriz

bizim ön farlar nasıl sökülüyor? kitapçıkda hiçbirşey yazmıyor r la ilgili, kendi değiştiren var mı??

Ben denızlı plakalı aldım antalya plakasına cevırmedım 35 lıraya yaptırdımm :D

dün arkadaş grubu 1 comet , 1 gtR ve bitane de ninja250 gidiyorduk.
Ninja ile yanyana seyir halindeyken başlayan 2 kapışmamız oldu. İkisinde de arkamdan gözyaşı döktü :D
Ninja 2010 model 5000km de tertemiz makina ama gözyaşlarıyla biraz ıslandı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar