Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@gokocan92 hayırlı olsun sıfır motorunda tadı başkadır. :) Bende ful beyaz ve mavi stickerlı aramaktan canım çıkmıştı en sonunda bende buldum ve aldım en güzel modeli bence

sanada hayırlı olsun , şekli çok hoş , rengide motorunla uyumlu güle güle kullan kazasız belasız
saol arkadaşım daha iyisi senin olsun :)

900 sayfaya bakmakmi daha kolay yoksa iki kelime etmekmi daha kolay ?

Neyse ilk günlerden polimik yapmim :) benzin menzin dinlemedim gittim tanıdıktan çok iyi durumda hyo gt250r aldım 40km yaptım çok ağır geldi bana hiç bukadar tedirgin minmemistim motora :) son kilometrelere doğru baya alıştım ama sanırım kol ve bilek çalışmak lazimmis baya :) birde arka sol basamak yok nereden bulabilirim ?

Saygılar
google diye bişey var ona hyosung gt250r yakıt değerleri die yazarsanız bu sayfa çıkar ztn :D die belirtmişim sonuna yanlış anlama + olarak hyo gelişen bi model olduğundan nerdeyse her yılda 3 aşa 5 yukarı yakıt farklılıkları var nerdeyse her sene yeni beyin çıkarıyolar :)

eod

Cok tesekkurler
Birde benzin göstergesi iki dış gösteriyordu madem yeni aldık fulliyelim dedim eve yakın biryerden benzin aldım ama gösterge boş gösteriyor 2 km gittim aynı evin önünde rolantide çalıştırdım yine aynı sabah denicem sizce bir problemmi vardır ?

şamandırasından kaynaklanıyor diye duymuştum , ciddiye alınacak bi problem değil bildiğim kadarıyla .
bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

Ben ekrandakı saatı ayarlıyorum daha sonraları fark etmeden saat degısıyor. Yanlıs bı saat gosterıyor? Sızce sorun neden ?

ogi

göktuğ hayırlı olsun kazasız belasız bin... tütüüt tüüüüüüüühhhhhhh maaşaallahhhhhh :mrgreen:

Sele demiri bence bizim motorlarda önemli bi detay, o olmadan kötü duruyo kuyruk, o sağlı sollu boşluklar falan.
Benim eski alette ben aldığımda yoktu, 80 tl ye ikinci el almıştım, sahibindende kovala bence bulursun 70-100 tl aralığında.

150 TL manetlere, Bakıma da 150 TL = 300 TL verdikten sonra kuyruk demirine 180 TL hiç veresim gelmedi. 100 Tl bile vermem. Ağım şahım bir şey de değil.
Yokluğunu çok da aratmıyor. Zaten artçıda taşımıyorum :pl:

Bir kere taşıdım. Gaza bastım. Adam Allah dedi. Ayaklarını kulaklarımın yanında gördüm. Frene bastım. Bu seferde Allah sözünü ensemde duydum.
3. sözü burda paylaşmak istemiyorum. Ondan sonra hemen indi zaten :queen:

Arkadaşlar yeni aldığım motorum, birkaç resimde benden :) bildiğiniz stok haliyle kırmızı-siyah gt250R'ım. Kısmet olursa şimdilik sadece halojen taktırmayı düşünüyorum.

Veeeeeeeeee Benim taka geldi. Fotoğrafları yüklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur :)

Hayırlı olsun Arkadaşlar Allah Kaza Bela Göstermesin. Motorun bir yerine nazar boncuğu takın.

Ben ekrandakı saatı ayarlıyorum daha sonraları fark etmeden saat degısıyor. Yanlıs bı saat gosterıyor? Sızce sorun neden ?

Benimde öyle oldu bir kere düzeltim. 1 haftadır sorun yok . kontağı gereksiz bi şekilde hızla aç kapa yaptıysan yapabilir belki.

ogi, zenon ve Tolga Can çok teşekkürler. Nazar boncuğu alıcam bugün 1 tane yapıştırıcam motora. Kötü gözle bakanın gözü çıksın :D :D :D

Ben o tür şeylere inanmam. Annemin zoruyla çengelli iğne ile motorun yan tarafına nazar boncuğu astım. 41.5 kere maşallah, haaakkkkk puuuu dedim. :p
Kan akıtmaya peta üyesi olarak karşıyım. :mrgreen: Sağlıklı yaşamdan yana olduğum için kimseye tatlı da almadım :mrgreen:
Tamda yuhhh çekilecek biriymişim kendimden tiksindim :queen:

Nazar boncuğu işini abartıp görüntüyü bozmayında :pl: .

57hgy.jpg

Ben o tür şeylere inanmam. Annemin zoruyla çengelli iğne ile motorun yan tarafına nazar boncuğu astım. 41.5 kere maşallah, haaakkkkk puuuu dedim. :p
Kan akıtmaya peta üyesi olarak karşıyım. :mrgreen: Sağlıklı yaşamdan yana olduğum için kimseye tatlı da almadım :mrgreen:
Tamda yuhhh çekilecek biriymişim kendimden tiksindim :queen:

Hocam sende neymişsin ya vallaha :)

bende annemin gönlü olsun diye alıcam ufak çıkartma şeklinde olanlardan iç tarafa bir yere yapıştırıcam :)

Nazar boncuğu işini abartıp görüntüyü bozmayında :pl: .
Görkem ne yaptın yaww, motoru harcamışsın resmen, yoğurdun üstündeki kara sinek gibi durmuş :queen: Çıkar onu ordan :p

Hocam sende neymişsin ya vallaha :)
bende annemin gönlü olsun diye alıcam ufak çıkartma şeklinde olanlardan iç tarafa bir yere yapıştırıcam :)
Ben debriyaj hortumu mu ? fren hortumu mu bir yere tutturmuştum. zaten küçüktü. ben bile yerini unuttum. :sunny:
Etiket yapıştırma :cat:

150 TL manetlere, Bakıma da 150 TL = 300 TL verdikten sonra kuyruk demirine 180 TL hiç veresim gelmedi. 100 Tl bile vermem. Ağım şahım bir şey de değil.
Yokluğunu çok da aratmıyor. Zaten artçıda taşımıyorum :pl:

Bir kere taşıdım. Gaza bastım. Adam Allah dedi. Ayaklarını kulaklarımın yanında gördüm. Frene bastım. Bu seferde Allah sözünü ensemde duydum.
3. sözü burda paylaşmak istemiyorum. Ondan sonra hemen indi zaten :queen:

Hayırlı olsun Arkadaşlar Allah Kaza Bela Göstermesin. Motorun bir yerine nazar boncuğu takın.

Benimde öyle oldu bir kere düzeltim. 1 haftadır sorun yok . kontağı gereksiz bi şekilde hızla aç kapa yaptıysan yapabilir belki.

manet olayını bence ebaydan çözün sanırım 35-40 dolar arası zaten sizin aldığınız yerlerde orayan getirtiyorlar..yada alternatif link vereyim uyar sanırım

http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=21163&k_id=0&kn=#0

Yeni oyuncakları gelenlere hayırlı olsun.:) Ah birde benimki gelse bayrak rengine boyayacağım forum sayfalarını fakat hala bekliyorum :)

Yeni oyuncakları gelenlere hayırlı olsun.:) Ah birde benimki gelse bayrak rengine boyayacağım forum sayfalarını fakat hala bekliyorum :)

Aynen,yeni motorlarını alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.Ali, bende senin motoru çok merak ediyorum ya.Senden fazla bekliyorum gelmesini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar