Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aranızda bizim motorun plakalığı sökebilen varmı,motor tamircileri sökebiliyormu? Ben video bulmuştum onu telefondan izleye izleye yapmaya başladım,daha artçının tutunma yerlerini sökmede kaldım,bende o vidayı açacak bilek yok:D Belki lokma takımım yanımda olsa yapardım ama,anahtarla olmadı...

benden sonra 4 tane mesaj atılmış ama birisi kalkıp şukadar yakar deme zahmetinde bulunmamış ne hikmet..

benden sonra 4 tane mesaj atılmış ama birisi kalkıp şukadar yakar deme zahmetinde bulunmamış ne hikmet..

AHahahh birde kızmışsın,kendinden sonraki 4 cevaba bakmışsın ama,kendinden önceki 4 sayfaya baksan yokuş yukarı yakıt tüketimini bile bulursun:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Aranızda bizim motorun plakalığı sökebilen varmı,motor tamircileri sökebiliyormu? Ben video bulmuştum onu telefondan izleye izleye yapmaya başladım,daha artçının tutunma yerlerini sökmede kaldım,bende o vidayı açacak bilek yok:D Belki lokma takımım yanımda olsa yapardım ama,anahtarla olmadı...

Bu arada bunu yanlış yere kopyalamışım,cbr250 ye kopyalacaktım,dikkate almayın...

:cherry: zaten pahalı olduğundan stokta genelde parça oluyor diğerlerinde yoksa oraya başvuracaksın yoksa alınmaz :)))

Gereksiz parça almaktansa hiç almam daha iyi, Müşür 6 TL başkada ihtiyacım yok. Gereksiz ucuz bir şey baktım baktım sıkıldım. İhtiyaç olmaması güzelde, almaya kalkınca kötü :(
Sele demiri alayım dedim aklıma geldi. 180 TL vışşş oda ne len dedim. Bi anda demirden soğudum. Fiyatlar harbiden kazıııkkkk...!!!! :pr:

Gereksiz parça almaktansa hiç almam daha iyi, Müşür 6 TL başkada ihtiyacım yok. Gereksiz ucuz bir şey baktım baktım sıkıldım. İhtiyaç olmaması güzelde, almaya kalkınca kötü :(
Sele demiri alayım dedim aklıma geldi. 180 TL vışşş oda ne len dedim. Bi anda demirden soğudum. Fiyatlar harbiden kazıııkkkk...!!!! :pr:

Sele demiri bence bizim motorlarda önemli bi detay, o olmadan kötü duruyo kuyruk, o sağlı sollu boşluklar falan.
Benim eski alette ben aldığımda yoktu, 80 tl ye ikinci el almıştım, sahibindende kovala bence bulursun 70-100 tl aralığında.

Arkadaşlar yeni aldığım motorum, birkaç resimde benden :) bildiğiniz stok haliyle kırmızı-siyah gt250R'ım. Kısmet olursa şimdilik sadece halojen taktırmayı düşünüyorum.

hayırlı olsun çok güzel motor 5-6 yıl sonra bende almayı düşünüyorum :queen:

ogi

hayırlı olsun çok güzel motor 5-6 yıl sonra bende almayı düşünüyorum :queen:

öyle deme üstad hayırlısı de. Bakarsın loto çıkar daha iyisini alırsın ... Allah kazasız belasız süreceğimiz bir motor nasip etsin ... Herkesin gönlünde yatan bi aslan vardır onu versin ...

SONUNDA PARAYA KIYDIM ADAM GİBİ Bİ KASK ALDIM http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6604&m=44&g=598&o=82&s=1258 :D vizörü kapatınca motorun sesi duyulmuyor ama tuzlu :D

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

siz zahmet edip bakınsaydınız bu 1100 sayfa içinde 900 sayfada geçen bi konuşma millet bıktı google diye bişey var ona hyosung gt250r yakıt değerleri die yazarsanız bu sayfa çıkar ztn :)

Veeeeeeeeee Benim taka geldi. Fotoğrafları yüklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur :)

eod

Ustavolkan
Gokocan92
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
Full beyaz mavi sticker benim de hayalim umarım olur :)

eod

SONUNDA PARAYA KIYDIM ADAM GİBİ Bİ KASK ALDIM http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6604&m=44&g=598&o=82&s=1258 :D vizörü kapatınca motorun sesi duyulmuyor ama tuzlu :D

siz zahmet edip bakınsaydınız bu 1100 sayfa içinde 900 sayfada geçen bi konuşma millet bıktı google diye bişey var ona hyosung gt250r yakıt değerleri die yazarsanız bu sayfa çıkar ztn :)

sanada hayırlı olsun , şekli çok hoş , rengide motorunla uyumlu güle güle kullan kazasız belasız

900 sayfaya bakmakmi daha kolay yoksa iki kelime etmekmi daha kolay ?

Neyse ilk günlerden polimik yapmim :) benzin menzin dinlemedim gittim tanıdıktan çok iyi durumda hyo gt250r aldım 40km yaptım çok ağır geldi bana hiç bukadar tedirgin minmemistim motora :) son kilometrelere doğru baya alıştım ama sanırım kol ve bilek çalışmak lazimmis baya :) birde arka sol basamak yok nereden bulabilirim ?

Saygılar

eod

900 sayfaya bakmakmi daha kolay yoksa iki kelime etmekmi daha kolay ?

Neyse ilk günlerden polimik yapmim :) benzin menzin dinlemedim gittim tanıdıktan çok iyi durumda hyo gt250r aldım 40km yaptım çok ağır geldi bana hiç bukadar tedirgin minmemistim motora :) son kilometrelere doğru baya alıştım ama sanırım kol ve bilek çalışmak lazimmis baya :) birde arka sol basamak yok nereden bulabilirim ?

Saygılar

sanada hayırlı olsun :D
ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım bileklerim fln epey ağrıyordu , merkezyedekparca'da fln vardı diye hatırlıyorum basamak

Cok tesekkurler
Birde benzin göstergesi iki dış gösteriyordu madem yeni aldık fulliyelim dedim eve yakın biryerden benzin aldım ama gösterge boş gösteriyor 2 km gittim aynı evin önünde rolantide çalıştırdım yine aynı sabah denicem sizce bir problemmi vardır ?

Son düzenleme:
MF-Hyo ve eod, Çok teşekkürler. Gerçekten süper bir duygu, herkese nasip olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar