kalbim kırıldı:salut:
bendekide siyah-beyaz![]()
Alper renk konusu kişiye göre değişiyo ya.Bakma renge takıldığıma pembe olsun gt250r olsunBenim gönlümdeki motor sonuçta.Ama ben düz kırmızı veya düz beyaz tercih ederdim.Çift renk ve düz siyahı bu modelde sevemedim pek.Ama kafama uyan bi motor bulsam bakmam rengine tabi
![]()
beyler sakin kullanımda bir depo benzin ile kaç km gidiyorsunuz?
Aynen hocam ya ben de değiştirirsem(zor bi ihtimal olsa da) eğer o renkler tercihim olacak. Düz siyah benim de aklımda yoktu ama dediğiniz gibi kafama göre bir motor bulunca düzgün temiz aldık. Siyah ta iyi duruyor asil gösteriyor motoruDüzgün motor bulmanın zor olduğu bir devirde bi de istediğin rengi bulmak eklenince daha da zor oluyor
---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
Uzun yolda 100 civarı hızla 325 km yol yaptım gösterge sıfıra inmişti 350 yapardı heralde. Şehir içinde çok canımı sıkıyor yalnız bu motor. Kırıkkale ye geldikten sonra sıfıra indikten sonra gösterge 50 liralık benzin aldım en az 200 de filan çizgi 1 e 0 a iner dedim.Sert kullandım şehir içinde dur kalk kısa mesafe çok yaptım kontagı cok acıp kapattım yani anlayacağınız. 130-140 civarlarında 1 ile 0 arasında oynamaya başladı.Çok yakıyor gibi geliyor ne öyle 140 larda sıfıra inmeler filan bana yanlış yapıyor bu motor![]()
beyler sakin kullanımda bir depo benzin ile kaç km gidiyorsunuz?
Biraz fazla yakmış gerçekten.Cbr 125 den gt 250r a geçsem yakıtta fazla sorun yaşarmıyım acaba.Ben full depo ile cbr 125 de 430 km yapmıştım
Aynen öyle, egzoz falan direk etkiliyo, benim yukarda verdiğim değerlerde de, ici boşaltılmış egzozlaydı.Egsoz ve sert kullanım yakıtta baya bi etkiliyor. Anlayacağınız sizin yapınıza göre yakıtta şekillenirSes merakınız var mı? Orjinal egsoz+Sakin kullanım sizi yakıt konusunda zorlamaz yani fazla sorun yaşamassınız.
Aynen öyle, egzoz falan direk etkiliyo, benim yukarda verdiğim değerlerde de, ici boşaltılmış egzozlaydı.
Bu arada şu iki motordan 1 tane sağlam motor cıkarmı acaba ya![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-ve-uygun-gt-250-r-81967210/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemizzzzzzzzzzzzzz-82045700/detay
Renklerde aynı.
ya yine motor alttan alttan vuruyor sanki...
sanki yolda hafif hafif tümsekler varmış gibi hissettiriyor üstündeyken
bide boşa aldıgımda ayaklarımla hissediyorum ufak ufak vuruyor gibi bişey
tahminleri alayım =))
yok mu hiç söyleyeceği olan ^_^
Arkadaşlar motoru silerken farkına vardım; bir tane hortum var ucu açık, depo ve sele nin ortasına doğru gidiyor. Sarkık bir şekilde arka tekerin önünde duruyor bu neyin nesi anlamadım. Yerinden çıkmış bir hortum olabilir mi ? biraz yokladım ama takılacak biyer göremedim.2012 model comet,comet başlığına da yazdım.
hava hortumu degil o benzin tahliye hortumu...
kapagin kenarina kacan benzin ordan tahliye ediliyor...
yok ekrem takma kafana 13 lt ile 430km mi gidiyosun bunu alırsan EFI alırsan özelikle sana 17lt full dolu depoda 350km kesin gidersin diyorum sonrasını bilemem 350km kesin amaBiraz fazla yakmış gerçekten.Cbr 125 den gt 250r a geçsem yakıtta fazla sorun yaşarmıyım acaba.Ben full depo ile cbr 125 de 430 km yapmıştım