Tamamdır. Cok sağolun.Alyen anahtar almanız gerekli. Sanırım 4 numara ama siz komple takımını alın. 5 tl civarı...
sigortasını yatırdımama devir işlemlerine gidemedim. yakıt ne kadar ortalama ? daha hesaplama imkanı bulamadım hesaplayan varmı ? antalyada hyosung kullanan varsa görüşme imkanım varmı
![]()
Motor satmak isteyen var mu![]()
Motor satmak isteyen var mu![]()
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle herkese...
Uzuuuuun zamandır okuyucu olarak takipteydim bu konuyu. Ve yine bir o kadar uzuun zamandır GTR250R aşkıyla yanıp tutuşuyordum. Şükür maddi durumum motoru alabilecek düzeye geldi.
Öncelikle şimdiye dek sadece scooter kullandım motosiklet vasfında. Vitesli deneyimim olmadı ancak yorumlardan da sık sık gördüm ki benim gibi olan kişiler varmış zamanında ve alışmışlar da vitesliye.
Hiç vitesli deneyimim olmadığı için 2-3 ders artık ne kadar da kendimden emin olursam özel ders almayı düşünüyorum. Sonrasında iş motor alımına gelecek tabi. Ama sık sık sahibinden.com'u takip ettiğim kadarıyla çok oynak fiyatlar ve KM'ler var.
İstanbul/Pendik'de ikamet etmekteyim. Diyelim ki bir motor beğendim ve ustaya göstermek istedim. Bu yakınlarda önerebileceğiniz bir usta var mıdır? Bana bu motor sağlamdır veya işe yaramaz diyebilecek?
Teşekkür ederim şimdiden.
Motorumu sattım, artık eylüle kadar motorsuzum :salut:
Motorumu sattım, artık eylüle kadar motorsuzum :salut:
on karakter.
cahillerle tartışmayın önce sizi kendi seviyesine çeker daha sonra size üstünlük sağlar:cat:
http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif birileri kızmış özelden msj atabilirsin içindeki kini ben kızmam ,, show yapma burda neyse en kısa sürede motor alır aramıza katılırsın inş.
Merhaba Görkem , sağolasın motorumla ilgili birşey paylaşmayacağımı söylemiştim yazınca kabahat oluyor söyleyince suç itiraz edince birsürü hitap şeklio yüzden boşver başına gelen olursa evreleri kendi yaşar yada bana özelden sorar ,
bu arada krank resimlerini buradan bana özelden ulaşan bir arkadaş için koydum ,,
çıkma krankı ona kargolayacağım bu gün parası olanların gevşek yazımı yüzünden adamlar buraya motorum bozuldu diyemiyor
alıntı yapılmasın msjım lütfen ben yazdım ve böyle durum tartışmaya kapalıyım cevaplar özelden olsun show yapmayın ....
Arkadaslar; R1 Yolcu
Sanırım 2012 Model bir GTR Alacağım![]()
bu motoru 8000 8500 devirden yukarı çıkmayıp tüm bakımlarını eksiksiz yapıldığı taktirde 100 bin garanti gider diyorum hemde minimum 100 bin.
ben senin düşündüğünü düşünmek zorunda değilim..sende benim düşünceme katılmak zorunda değilsin ama objektif olmak en önemlisidir...maalesef böyle sitelerde kullanıcısı olan insanlar objektif olmaktan değil taraf olmaktan yana oldukları için
tartışmalar her zaman olacaktır..tabiiki mutlu olacaksınız mutlu olmanızda sorun yok..çünkü sıfır aldınız sende güvenemedin 2. eline..
ne yalan söliyim doğru bugüne kadar 3 motor aldım 3üde sıfırdı 2.ele güvenemem çünkü aşırı pinpirikli titiz biriyimdir yağımı ve filtremi 2.000km geçirmeden değiştiririm elin adamı sadece gazlamaya almış bakımdan bi haber dinlerim bi yerden ses geliyormu die elin adamı apachesi sadece ara gaz verir dinlemez nasıl güveniyim bu titizlikle yanlışmıyım ? bu motoru alan kişilerin çoğu gerçekten it kopuk hor kullanan kişiler oluyor 10 kişiden 7si böle 3üde benim gibi
bu adam bu msjı attı hepimiz sustuk haklı adam sen o kadar artniytliymişsinki farkına varmamışsın bu msj ı ve bu msjdan sonrasında ortalığın durulduğunu anlayamamışsın ne yazık...arkadaşlar ben bişey anlamıyorum bu form bilgilerimi paylaşmamız için değil mi neden birbirimizi kırarız argo veya incitici kelimeler kullanırız anlamıyorum sonuçta bu formu genç arkadaşlarımızda orta yaşlı veya yaşlı arkadaşlarımız ya da abilerimiz kullanıyor onlara kötü örnek olmayalım hepimizin ortak noktası burası birbirimize yardıcımı olalım sorunlarımızı anlatalım çözüm yollarını konuşalım resim paylaşalım gezi düzenleyelim çay kahve içelim diye sesli düşündüm ...
![]()
geçen bizim kombi yıllarsonra yoğuşma tankımıdır nedir o değişiyor konuyla alakası yok gibi gelmesin![]()
adamla uzun uzun sohbet ettik , abi kombine dua et diyor bunlar uzun süre bozulmadı diye hemen üretimden kaldırdılar diyor amaç? amaç tamamen yedek parçaya dayatma
bu kanuninin asıl amacıdır bunu sen bizden çok daha iyi biliyorsun . bizde diyoruzki motor belli tecrübeliler yazıyor burada okey güzel birşey![]()
ama kanuni yedek parçaya dayatma yapıyor ve benim şahsi görüşümdür verilen paraya oranla gt250r gv250 vs bunlar tamamenyedek parça odaklı üretilmiş
kronik bozulmaların ötesine geçmiş bu motor satan adamlarla sahipleriyle konuşarak vardım bu kanıya yanlış anlaşılmasın kesinlikle dandik demiyorum sadece görülen gerçek![]()
ama bu motoru çok sevdimseverekte binmeye devam edeceğim
(benim motorumun sorunu kronik değil daha öncede yazdım farklı bir durum ama hep alıntı yapıldı bahsini ettiğim konu açık ve net narin ötesi çok kibar bir motormuş öyle gözlemlenmiş konudada yazılmış hep ama yeni yeni kabullenilmiyor bu durum ,, modeller değişti sorunlar giderildi felan yalan taze motorları ondan sorunsuz az bi yaşlansınlar bakalım![]()
![]()
geçen bizim kombi yıllarsonra yoğuşma tankımıdır nedir o değişiyor konuyla alakası yok gibi gelmesin![]()
adamla uzun uzun sohbet ettik , abi kombine dua et diyor bunlar uzun süre bozulmadı diye hemen üretimden kaldırdılar diyor amaç? amaç tamamen yedek parçaya dayatma
bu kanuninin asıl amacıdır bunu sen bizden çok daha iyi biliyorsun . bizde diyoruzki motor belli tecrübeliler yazıyor burada okey güzel birşey![]()
ama kanuni yedek parçaya dayatma yapıyor ve benim şahsi görüşümdür verilen paraya oranla gt250r gv250 vs bunlar tamamenyedek parça odaklı üretilmiş
kronik bozulmaların ötesine geçmiş bu motor satan adamlarla sahipleriyle konuşarak vardım bu kanıya yanlış anlaşılmasın kesinlikle dandik demiyorum sadece görülen gerçek![]()
ama bu motoru çok sevdimseverekte binmeye devam edeceğim
(benim motorumun sorunu kronik değil daha öncede yazdım farklı bir durum ama hep alıntı yapıldı bahsini ettiğim konu açık ve net narin ötesi çok kibar bir motormuş öyle gözlemlenmiş konudada yazılmış hep ama yeni yeni kabullenilmiyor bu durum ,, modeller değişti sorunlar giderildi felan yalan taze motorları ondan sorunsuz az bi yaşlansınlar bakalım![]()