:rendeer:dostlarım,arkadaşlarım,kardeşlerim,sakin olalım.burası bir paylaşım sitesidir.bildiklerimizi/tecrübelerimizi paylaşmak için kurulmuştur.bildiğiniz gibi bilgi,paylaştıkça büyür,çoğalır.bilgilerimizi paylaşalım.lütfen yazdıklarımızı CEVAPLA butonuna basmadan bir kere daha okuyalım.burada TÜRKİYE'nin dört bir yanından,ortak hobileri motor olan ve birbirlerini hiç görmemiş belki de hiç görmeyecek kişiler dost oluyorlar,bunu unutmayalım.hepinizi seviyorum.:thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
osman kardeş,herhalde sinirli bir haldeyken bu ibareleri kullandınız :silent:
Yok ben sakinken yazdım. Sahibinden 10 ilanın 6 sında hayvan gibi zoom yaparak km yi cekiyolar ama, ODO da değilde t.a. t.b. mesafe sayaclarını acıp, acıp. He tabi birde ODO yu sıfırlatanlar var.
Hem ben cumlenin başında "bütün" "herkez" gibi kelimeler kullanarak genellemede yapmadım.Özellikle "KLASİK" kelimesini kullandım, bu bahsettiğim belirli kesimi belirtmek icin.
senin motor yok mu? osman kardeş 2. ye mi bakıyorsunal sat felan mı ?
Şuanda motorum yok abicim, yazın 5 ay falan takılmıştım hyoyla, kış ortası gibi sattım sonra.Şimdi gene hyo alıcam.Benimkinin lastikler falan bitikti bir kac bişeyi daha vardı kısacası bi sezon gezmek icin sağlam bütce gerektiren bi ağır bakım istiyodu.Bende dedim motoru satarım, o parayla ya model yükseltirim yada daha düşük km li birşey alırım.
@UNdocab Yukarda cözüm önerileri gelmiş ama... Genede ben başıma geleni söyliyim, aynı bahsettiğin gibi olmuştu 2-3 gün.O aralar düğmeye sert sert basınca tepki veriyodu, yanlız bazen ölümüne basınca bile hic tepki vermiyodu.Tam tamirciye gitmeyi düşünürken kendi kendine düzelmişti, birdaha da hic bi şekilde sorun olmamıştı, tahminim yağmur su falan tuşun icine işliyo heralde.
Son düzenleme: