bende ikisi arasında kararsızdım ama çok yakında hyo alacağım..duyulmamış bir marka evet fakat bu motor yolun başlangıcı.. bir çok kişi en fazla 1-2 sene sonra gt250r ını satıp 600 lük bir motor düşünecek bence..benim içinde geçerli.
boyuna ve kilona göre gt250r daha çok yakışır diye düşünüyorum sana.. biraz daha abartı bir racing görünümü var ninjaya göre.. ama ninjanında kalitesi tartışılmaz tabi kawasaki sonuçta.. ben bayağı inceledim hyosung da kaliteden pek ödün vermiyor..üstelik bu devir kesicili modellerini çıkarttığından beri pek sorunla karşılaşmıyor gt250r kullanıcıları.. etrafdan gelen yorumlara pek aldırış etme bence..arkadasındadediği gibi kapının önüne indiğinde ve motorunu gördüğünde heycanlanıcaksan bu yeterli bir sebep.. hemde kalan 1000 lira ile ekipmanını güçlendirirsin fena mı olur.
hocam dediklerine katılıyorum benim gönlümdede gt250r var ama ben geçiş motoru aramıyorum alıcam binicem iyi bir sürücüyüm 600 makinaya geçmeyi düşünmüyorum param 2011 ikinci eline yetiyo iki markanında sonuç olarak arkadaşların benim kafama girmesi karışıklığa yol açtı