gölbaşı bendeelvankent sen
gölbaşı bendeelvankent sen
gölbaşı bende
Oz@n-RCR200S sen nerede oturuyorsun?
cumartesi gölbaşıncan geçicem oğulbey köyünün o tarafa geçeceğimgölbaşı bende
hacı yakınmış bende elvankent sincan tarafındayım banka bloklarının oradabana ankarada benim motora binip kendininkiyle kıyaslayıp senin şu bozuk şu kötü yada sorunsuz diyecek birisi lazım
cumartesi gölbaşıncan geçicem oğulbey köyünün o tarafa geçeceğimmotorla aran iyimi
usta gibiysen bi benim motora bi binsen
baksan hacı genel durumuna
White34, aşağıda bir harley kullanıcısının yazdıkları var.
Göstergesi buhu yapıyormuş, nikelajlar paslanıyormuş, titreşimden elleri ayakları uyuşuyormuş.
Sen gt250r için konuşuyorsun ya, ben hayatımda sorunsuz makine görmedim. Mercedes bile sorun çıkarır.
Bu motorlarda sorun çıkarır ama kronik sorunu yoktur. Verilen parada atla deve değildir diğer motorlara göre ve hakkını da verir.
Süper motormu? Değil ama zaten süper olmadığını bilerek aldık. Süper isteseydik gider Ducati alırdık, Yamaha alırdık, Suzuki alırdık. Onlar arıza yapmayacak mı? Yapacak. Bak gaz kolu takıldı şampiyonumuz bacağını kırdı. Ben 1 yıldır kullanıyorum motorumu ve çok memnumum. Hiç sorunum yok ama adam gibi kullanıyorum. Motoru kötüleyip durma artık rica edicem.
2010 Model var o zaman ? onların hepsi enjeksiyonlu oluyor ? doğru mudur ?
hacı çıkta gezelimben banka bloklarında oturuyorum.
ya bir şey diyecem sen acayip taktın ses var tıkırtı var ben bu haftasonu ulusana gitmeyi düşünüyorum işin yoksa getir baktıralım ordakiler benim tanıdık en azından bir şeyi varmı söylerler bildiğim kadarıylada yetkili servis onlar...
hacı çıkta gezelimcall me ozaman yada no ver beraber gidelim ama yaptırmam ustam var benim
seninkine bakarlar bizde otururuz olmazsa benim masrafı çok gibime geliyor
ne özeliYarin bir isin yoksa bulusalim ozelden cepleri yazalim arasiriz.
ne özeli544 729 88 59 akşam 7 gibi geliyorum işten akşam turluyorum arada ayaş yoluna felan çıkıyorum hafta sonuda ankara turu yapıyorum güzel oluyor
tamamdırYarin bir isim cikmaz ise ararim seni cikarsada haftasonu kesin gorusuruz
tamamdırdedimya erinmesen bi optimum yapar gelirdik
![]()
Erinmiyorum benim motor annemin evinde bodrumda ha cok uzak degil adliyenin arkasi ama simdi git cikar getir geri koy ustune degis falan filan
ya ne üstü ben direk atlıyorum çapulcu gibi
mesafe sıkıntı olursa ara ben alır seni götürürüm 300-500 mt yol bişey olmaz
sen acemimiydinbaşkasımıydı o
ahaha sen acemi ben dengesiz acemi birbirimize göçürüp düşmeyelimAraba var o sorun degil evet biraz acemiyim ama yarin aksam kesin bulasalim gaza geldim ha
ahaha sen acemi ben dengesiz acemi birbirimize göçürüp düşmeyelimacemilik süreklü yol yaparak atlatılır az buuz
haberleşelim sen bi telefon et gün içinde bana gazlarız
OZAN 28.2 yaşındayım :cherry:Tamam yarin ararim gorusuruz adin neydi ozcanmi birde yas kac