White34, aşağıda bir harley kullanıcısının yazdıkları var.
Göstergesi buhu yapıyormuş, nikelajlar paslanıyormuş, titreşimden elleri ayakları uyuşuyormuş.
Sen gt250r için konuşuyorsun ya, ben hayatımda sorunsuz makine görmedim. Mercedes bile sorun çıkarır.
Bu motorlarda sorun çıkarır ama kronik sorunu yoktur. Verilen parada atla deve değildir diğer motorlara göre ve hakkını da verir.
Süper motormu? Değil ama zaten süper olmadığını bilerek aldık. Süper isteseydik gider Ducati alırdık, Yamaha alırdık, Suzuki alırdık. Onlar arıza yapmayacak mı? Yapacak. Bak gaz kolu takıldı şampiyonumuz bacağını kırdı. Ben 1 yıldır kullanıyorum motorumu ve çok memnumum. Hiç sorunum yok ama adam gibi kullanıyorum. Motoru kötüleyip durma artık rica edicem.
Ben Sportster Nightster 1200 kullanıyordum. Genelleme yapmak ne kadar dogru olur bılemıyorum ancak kendı yasadıklarımdan sonra Harley Davidson'ı bırakın almayı bundan sonra yanına bıle yaklasmam.
Servisi ayrı bir dert, gürültüsü, titreşimi ayrı bir dert. Daha 3-4 ay sonra orası burası paslanmaya baslıyor. Servise soyluyorsun kronik diyip gecıyorlar ılgılenmıyorlar. Gosterge panelı buhar yapıyor, zaten yapmasada sızı bılgılendırecek bır sey bulunmuyor. Hersey ekstra odeyeren alınıyor. frene basıyorsun durmuyor.
Harley Davidson tamamen bir pazarlama harikası bence. Yada kısa mesafede guzel havalarda kullanıp ego tatmın etmek ıcın alınacak bır motor markası.
Kısacası, ben hiç sevmedim...