Merhaba arkadaşlar,
Şu motor hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-gtr250-70891369/detay/
o dediğin motor daha önce benimde dikkatimi çekti aradım görüştüm bana dediğine göre sadece bir tarafa sagmı solmu hatırlamıyorm yatması varmış ve sadece o bolgede boya varmıs baska sorun yokmuş.amam stıckerları falan olmayınca ben ınanamadım ve burdan tanıyan tanır satıcı ünlü parca satıcısı muharrem özsoy bu konularla ilgili daha önce bazı yorumlarda okumustum kazalı pert motorları aldıgı kendisi parça satıcısı oldugundan parca sorunu yok elındekı parcalarla motoru toplayıp sattıgı ile ilgili doğrudur yalandır bilemem ama satıcı ismini yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltin karizma motor muharrem özsoy olunca ben vazgectım.hatta yanında kask montda hedıye verıyor son 7400 verecekti
Muhtemelen hatırladığın yorumlar bana ait, evet kendi gözümle gördüm savaştan cıkmış gibi pert bi motoru cok titiz bi şekilde toplamışlardı, 2006 modeldi 6 bin km de diyolardı tabi en az 60 bin km de
Bu işide cok iyi yapıyolar, adamların hic bi şekilde parca sıkıntısı yok, herşey var ellerinde, olmayanınıda getirtiyolar, o yüzden uzak durulması gerekir kesinlikle.